Το πρώτο post της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλιά της εκτός τηλεόρασης

Το πρώτο post της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλιά της εκτός τηλεόρασης

Η Ελένη σήμερα κλείνει τα 51 της χρόνια 

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται σήμερα, 29 Οκτώβρη 2020, να γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια εκτός τηλεόραση. Είχε προηγηθεί ένα πάρτι στα Άχλα, πριν τέσσερις ημέρες, παρέα με τον αδερφό της και τον γιο της Άγγελο, όπου και οι τρεις μαζί έσβησαν ένα κεράκι πάνω σε γλυκό και γιόρτασαν παρέα.

Σήμερα, όμως η παρουσιάστρια γίνεται και τυπικά 51 ετών σε μια καθημερινότητα πολύ διαφορετική από εκείνη των γενεθλίων της τα προηγούμενα χρόνια.

«Ξεκίνησα να κάνω γυμναστική πρώτη φορά, ανοίγω κούτες από την δουλειά με ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, ψάχνω να δω τι θέλω να τα κάνω. Το πρωί κάνω λοιπόν την γυμναστική μου, περπατάω, κάνω πράγματα μέσα στο σπίτι που δεν είχα ποτέ τον χρόνο. Κάνω την γυμναστικούλα μου το πρωί, όχι καθημερινά αλλά έχω πει στην δασκάλα μου να μην με λυπηθεί», είχε πει η Ελένη στην πρώτη της εμφάνιση μπροστά στις κάμερες μετά τον Ιούλιο και είχε συμπληρώσει πως νιώθει πολύ καλά που φέτος θα γιορτάσει τα γενέθλιά της στο σπίτι της.

Και ποιο θα μπορούσε να είναι το πρώτο ποστ της Ελένης ανήμερα των γενεθλίων της, παρά μια πόζα της με τριαντάφυλλα αγκαλιά. Άλλωστε, τα λουλούδια ήταν το πρώτο πράγμα που παραλάμβανε η Ελένη και όσο ήταν στην τηλεόραση. Αυτή τη φορά τα λουλούδια ήταν κόκκινα και η παρουσιάστρια πόζαρε με αμάνικο μαύρο τοπ- κάτι που δεν συνηθίζει- μέσα από το σπίτι της.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.