O πιο δημοφιλής Royal σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση είναι...

O πιο δημοφιλής Royal σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση είναι...

Ξεκάθαρη η νίκη και όχι απροσδόκητη. 

Μπορεί η ανθρωπότητα να μάχεται τον Covid-19 και να είμαστε όλοι σε στάση αναμονής για την πορεία της πανδημίας, η οποία έχει επαναφέρει τα lockdowns στις ζωές μας, μιας και τα κρούσματα παγκοσμίως αυξάνονται μέρα με την μέρα, αλλά οι φίλοι μας οι Άγγλοι, ό, τι κι αν συμβεί, δεν σταματούν ποτέ την ενασχόλησή τους με τη Βασιλική Οικογένεια!

Σήμερα λοιπόν, δημοσιεύεται μία δημοσκόπηση, σχετικά με τη δημοτικότητα των μελών της Βασιλικής Οικογένειας, και πώς αυτή έχει διαφοροποιηθεί, τους τελευταίους μήνες.

Στην πρώτη θέση λοιπόν, βρίσκεται φυσικά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ακολουθούν με μικρή διαφορά ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton. Στη συνέχεια έχουμε τον Πρίγκιπα Φίλιππο, τον Πρίγκιπα Κάρολο, ενώ τα ποσοστά της Camila, είναι ίδια με του Harry και αρκετά χαμηλά!

Τελευταίος στη λίστα έρχεται ο Πρίγκιπας Andrew, ο οποίος έπειτα από το σκάνδαλο Epstein έχει μπει στη… μαύρη λίστα, ενώ λίγο πάνω από τον Andrew, βρίσκεται η Meghan!

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η δημοτικότητα του Harry, σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο έχει πέσει σχεδόν 20% ενώ και η Meghan Markle, από 55% των προτιμήσεων που συγκέντρωνε, καταποντίστηκε στο 38%.

Τουλάχιστον ο λιγότερο δημοφιλής-ευτυχώς-παραμένει ο Andrew. Πάλι καλά!