Η τραγουδίστρια διέψευσε τον δεσμό μέσω Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Η τραγουδίστρια διέψευσε τον δεσμό μέσω Instagram

Κι όμως η τραγουδίστρια δηλώνει single

Οι φήμες πως η τραγουδίστρια είναι σε σχέση, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όλο αυτό έπρεπε να σταματήσει από την ίδια την Adele.

Τη χρονιά αυτή η τραγουδίστρια, βρέθηκε να έχει χάσει πάνω από 45 κιλά και να διασκεδάζει έχοντας στο πλευρό της τον ράπερ Skepta.

Φήμεςς και άτομο του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας επέμενε πως η 32χρονη και ο ράπερ είναι μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο τώρα:

«Τα πράγματα έχουν αρχίσει να “παίρνουν φωτιά” μεταξύ τους. Βγαίνουν με τις ίδιες παρέες στο Λονδίνο και πραγματικά η Adele διασκεδάζει πολύ».

Έλα όμως που η Adele δηλώνει μόνη! Μετά την εμφάνισή της στο SNL, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πέρασα υπέροχα στο SNL, Ευχαριστώ τους πάντες, είστε πολύ ωραία παρέα. Καλή τύχη με τις εκλογές Αμερική, να αγαπάτε ο ένας τον άλλο και να προσέχετε τον εαυτό σας. Χαρούμενο Halloween. Και τώρα επιστρέφω στην σπηλιά μου σαν (μόνη, εργένισσα) γατούλα όπως ακριβώς είμαι. Ειρήνη μέχρι την επόμενη χρονιά».

Η τραγουδίστρια και συνθέτης είναι μόνη από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πατέρα του 8χρονου γιου της, Simon Konecki.