Crown 4: Το νέο ανατριχιαστικό trailer δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της μοναρχίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Crown 4: Το νέο ανατριχιαστικό trailer δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της μοναρχίας

Η ζωή της Diana φάνηκε από την αρχή πως δε θα είναι εύκολη

Έχουν απομείνει μόλις 17 ημέρες (ναι μία μία τις μετράμε) μέχρι την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του Crown και η αγωνία και η ανυπομονησία μας κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο. Ένα νέο απόσπασμα κυκλοφόρησε εχθές το απόγευμα από τη σειρά, το οποίο όχι μόνο μας έκανε να ανατριχιάσουμε, αλλά μας έδειξε και το πραγματικό πρόσωπο της μοναρχίας. Η ζωή της Diana φαίνεται εξαρχής πως δεν θα είναι εύκολη και αυτό πραγματικά μας αγχώνει απίστευτα για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

Στο απόσπασμα αυτό βλέπουμε και τον πρώτο διάλογο της βασίλισσας Ελισάβετ με την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό Margaret Thatcher και εκτός από το δέος που αισθανόμαστε, βλέπουμε πως η Ελισάβετ νιώθει κάπως άβολα που μία ακόμη γυναίκα αποκτά τόση εξουσία, όση έχει σχεδόν κι εκείνη. Ο διάλογος που κάνουν μας μεταφέρει στο κλίμα της εποχής, ενώ βλέπουμε και για πρώτη φορά την πριγκίπισσα Diana να μιλάει.

Η «θλιμμένη πριγκίπισσα» όπως την αποκαλούσαν οι βρετανοί πολίτες στο απόσπασμα αυτό δεν δείχνει να καταλαβαίνει που πρόκειται να μπει και ο διάλογος μεταξύ της Ελισάβετ, της βασιλομήτωρ και της πριγκίπισσας Μαργαρίτας πραγματικά μας ανατριχιάζει. Το πιο συγκλονιστικό κομμάτι δε του trailer είναι η στιγμή που η Diana μιλά με δάκρυα στα μάτια στη βασίλισσα κα της λέει: «Το μόνο που θέλω είναι να αγαπηθώ. Είναι το μόνο πράγμα που όλοι θέλουμε από εσένα».

Τελικά για να επιβιώσεις μέσα στη βασιλική οικογένεια ένα πράγμα πρέπει να κάνεις, όπως αναφέρει και η βασιλομήτωρ με τη Μαργαρίτα.

Ή υποκύπτεις ή σπας.