Mετά την Emily Ratajkowski, ακόμη ένα supermodel είναι έγκυος!

Mετά την Emily Ratajkowski, ακόμη ένα supermodel είναι έγκυος!

Δεν προλαβαίνουμε να μαθαίνουμε ευχάριστα νέα!

Μεγαλύτερο baby boom από αυτό που βιώνουμε αυτή την περίοδο, πιθανότατα να μην έχει βιώσει η ανθρωπότητα ξανά, τουλάχιστον την τελευταία 20ετία. Η αλήθεια είναι, ότι με μία πανδημία να προελαύνει για… δεύτερη δυστυχώς φορά, με τις ζωές μας να βρίσκονται σε αναμονή και με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σε αρκετούς τομείς να είναι μειωμένες, είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις εργαζόμενες γυναίκες, να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους.

Κάπως έτσι μάλλον το έχουν πάρει και τα διάσημα μοντέλα, τα οποία το ένα μετά το άλλο, ανακοινώνουν τις εγκυμοσύνες τους. Με τα fashion shows και τα events γενικότερα να έχουν μπει στον πάγο, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για τα supermodels να γίνουν μητέρες.

Δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Emily Ratajkowski, ακόμη ένα supermodel περιμένει το πρώτο του παιδί: Ο λόγος για την Karlie Kloss, η οποία θα γίνει μητέρα τους πρώτους μήνες του 2021!

Η Karlie παντρεύτηκε το 2018 με τον καλό της Joshua Kushner ενώ άτομα από το περιβάλλον του μοντέλου, δηλώνουν με ενθουσιασμό ότι θα γίνει η καλύτερη μητέρα! Πάντως να αναφέρουμε, ότι λίγες μέρες πριν, το μοντέλο ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, όπου περήφανα δήλωνε ότι ψήφισε, χωρίς να φαίνεται ίχνος κοιλιάς, κάτι που μαρτυρά ότι μάλλον έχει πάρει ελάχιστα κιλά.

Σε ένα κόσμο γεμάτο απαισιοδοξία, δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το να ακούς παρόμοια νέα! Με το καλό…

Δες την παρακάτω gallery: