Η Jennifer Aniston αποθεώνει τη Selena Gomez και είναι ό, τι καλύτερο είδαμε σήμερα

Η Jennifer Aniston αποθεώνει τη Selena Gomez και είναι ό, τι καλύτερο είδαμε σήμερα

Go girls.

Οι Αμερικανοί ως γνωστόν, ζουν σε ρυθμούς εκλογών, χωρίς φυσικά να ξεχνούν και τον Covid-19 ο οποίος δυστυχώς συνεχίζει την ραγδαία εξάπλωσή του. Καλώς ή κακώς ωστόσο, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γίνουν, όπως η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των Αμερικανών πολιτών.

Μία τεράστια εκστρατεία λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα, με αμέτρητους διάσημους ανθρώπους να προτρέπουν τους πολίτες να σπεύσουν στις κάλπες, προκειμένου να μην επαναληφθεί η τεράστια αποχή που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, ειδικά στους νέους.

Δύο από τις πιο πολιτικά ενεργές stars, είναι η Jennifer Aniston και η Selena Gomez, οι οποίες μάλιστα στηρίζουν ιδιαίτερα η μία την άλλη. Κάτι που φάνηκε και από το story που ανέβασε χθες η Aniston το οποίο ήταν ουσιαστικά repost σε μήνυμα της Selena προς τον… CEO της Google.

H διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, θέλησε να απευθυνθεί στον Sundar Pichai εκφράζοντάς του το παράπονό της για τις ψευδείς ειδήσεις που διασπείρει η Google, σχετικά με τις αμερικανικές εκλογές. Η Aniston συμφώνησε μαζί της και φυσικά την έκανε repost.

Ισχύς εν τη ενώσει!

Δες την παρακάτω gallery: