Το δώρο του Kanye στην Kim ήταν ιδιαίτερο και μάλλον... «ανατριχιαστικό» (video)

Το δώρο του Kanye στην Kim ήταν ιδιαίτερο και μάλλον... «ανατριχιαστικό» (video)

Tι άλλο θα σκεφτεί αυτό το αγόρι; 

Είναι ένα από τα θέματα των ημερών, τουλάχιστον όσον αφορά στη showbiz προφανώς, μιας και όταν η Kim Kardashian κλείνει τα 40, το γεγονός δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά γράμματα. Βέβαια φέτος, η reality star έβγαλε πολλούς εκτός εαυτού, μιας και αποφάσισε να διοργανώσει πάρτι με γλέντια και χορούς, εν μέσω πανδημίας. Τι κι αν η ίδια διαβεβαίωνε ότι όσοι βρέθηκαν στο ιδιωτικό νησί που έλαβε χώρα το πάρτι, είχαν υποβληθεί σε τεστ; Το κοινό ήταν αδυσώπητο και οι αντιδράσεις του σκληρές.

Βέβαια δεν ήταν μόνο οι αντιδράσεις του κοινού αξιομνημόνευτες, μιας και όπου συνήθως ανακατεύεται ο Kanye West, τίποτα δεν μπορεί να… πάει καλά, ή έστω φυσιολογικά!

Ο superstar της μουσικής λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στην αγαπημένη του Κim μιας και τα 40 είναι μία πολύ σημαντική ηλικία για κάθε γυναίκα. Όχι δεν της αγόρασε κάποιο νησί, ή αυτοκίνητο ή σπίτι ή σκάφος-αυτά τα έχει άλλωστε- αλλά αποφάσισε να φέρει τον πατέρα της… στη ζωή!

Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, έφτιαξε ένα ολόγραμμα του Robert Kardashian, ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά στην κόρη του και της μίλησε με τα πιο γλυκά πατρικά λόγια: «Χρόνια Πολλά Kimberly. Απίστευτο, έφτασες τα 40 και είσαι τόσο όμορφη όσο και όταν ήσουν μικρό κοριτσάκι. Παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια, εσένα, τα αδέρφια σου και τα παιδιά σας. Μερικές φορές νιώθω ότι είμαι κι εγώ μαζί σας», είπε.

Και μπορεί τα μέχρι στιγμής λόγια του να ήταν άκρως συγκινητικά, το φινάλε ήταν κάπως άβολο, μιας και είπε: «Έχεις παντρευτεί τον πιο έξυπνο άντρα σε όλον τον πλανήτη», αναφερόμενος στον έναν και μοναδικό West ο οποίος λογικά έγραψε και το… σενάριο!

Πάντως οι θαυμαστές του ζεύγους δεν συγκινήθηκαν εξίσου από την κίνηση αυτή, καθώς βρήκαν το βίντεο κομματάκι «ανατριχιαστικό» και «άβολο».

Το έκανε πάλι το θαύμα του ο Kanye.