Το Καφέ της Χαράς: Το φιλί που όλοι περίμεναν & τα tweets που το αποθέωσαν

Το Καφέ της Χαράς: Το φιλί που όλοι περίμεναν & τα tweets που το αποθέωσαν

Οι τηλεθεατές ενθουσιάστηκαν με αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια τους.

Οι εξελίξεις στο Καφέ της Χαράς συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Είναι στιγμές που ακόμη και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο Μανωλάκης είναι πια Μανώλης κι ότι μαζί με αυτόν η Βάλια έχει μεγαλώσει και συζητάμε το με ποιον θα καταλήξει. Το φιλί που αντάλλαξαν οι δυο τους, πάντως, δεν μπορείς να πεις ότι ενθουσίασε τους θεατές. Για πολλούς δεν υπήρχε το κατάλληλο πάθος και βρέθηκαν να αναρωτιούνται μήπως τελικά δεν είναι και το καλύτερο ταίριασμα, όση συναισθηματική αξία κι αν έχει.

Ο Μάνος, πάντως, δεν είναι ο μόνος που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό της, αφού η κόρη της Χαράς Χάσκα, με όλα όσα συμβαίνουν με την Αρετή, στράφηκε στην αγκαλιά του Παπά – Δημήτρη και το κοινό χτες το βράδυ έγινε μάρτυρας του δικού τους φιλιού. Αυτό όχι μόνο το λάτρεψε, αλλά το αποθέωσε με τα tweets του και δεν είναι να απορείς αν λάβεις υπόψιν σου ότι πράγματι φάνηκαν να έχουν μεγαλύτερη χημεία μεταξύ τους.

Ένα σκρολάρισμα στην παρακάτω gallery θα σου δώσει μία ιδέα του τι ακριβώς συνέβη χτες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο Twitter.