Αναγνωρίζεις την παίκτρια του GNTM στο κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αναγνωρίζεις την παίκτρια του GNTM στο κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Θέλουμε να την κοιτάξεις προσεκτικά

Το κορίτσι που βλέπεις στη φωτογραφία μπορεί να είναι ένα γλυκό και χαριτωμένο πλασματάκι που κάνει γκριμάτσες, τώρα όμως είναι μια κούκλα με ένα υπέροχο σώμα, η οποία μάλιστα μας απασχόλησε ιδιαίτερα τη δεύτερη σεζόν του Greece’s Next Top Model (να σου δώσαμε κι ένα hint). Είναι ψηλή, ξανθιά και η πορεία της στο reality μοντέλων ήταν αν μη τι άλλο αξιοζήλευτη.

Πριν από μία εβδομάδα περίπου, είχε τα γενέθλιά της, και με την ανάρτηση αυτή θέλησε να ευχαριστήσεις τους fans της για τις ευχές που της έστειλαν. «Με απειροελάχιστη καθυστέρηση -μόλις 5 ημερών- θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις υπέροχες ευχές! Εύχομαι με την σειρά μου Υγεία, Ευτυχία, Ηρεμία, Αισιοδοξία, Δύναμη, και Τεράστια Χαμόγελα με γλώσσες έξω σε οτιδήποτε προσπαθεί να σας “την σπάσει”».

Αυτό έγραψε στην ανάρτησή της η νεαρή καλλονή και πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model και τα likes έπεσαν βροχή. Το post της έχει συγκεντρώσει πάνω από οκτώ χιλιάδες likes και όχι άδικα, αφού στη φωτογραφία πραγματικά είναι γλυκύτατη. Μη μας πεις πως όταν ήσουν μικρή δεν έκανες κι εσύ αυτή τη γκριμάτσα.

Στο σημείο αυτό και για να σε βοηθήσουμε λίγο να βρεις την εικονιζόμενη παίκτρια να σου πούμε, πως η πορεία της στο παιχνίδι ήταν τόσο καλή που φυσικά αναδείχθηκε νικήτρια. Κι εδώ ακριβώς σε παγιδέψαμε, μιας και πέρυσι το GNTM είχε όχι μία, αλλά δύο νικήτριες. Ποια είναι όμως το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Άννα Μαρία Ηλιάδου ή Κάτια Ταραμπάνκο; Μπες στη gallery και μάθε.