Το πρώην κορίτσι του Brad Pitt έκανε το πρώτο post μετά τον χωρισμό τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πρώην κορίτσι του Brad Pitt έκανε το πρώτο post μετά τον χωρισμό τους

Τελικά η σχέση αυτή δεν κράτησε πολύ

Και εκεί που είχαμε αρχίσει να χαιρόμαστε για τον Brad Pitt και την προσωπική του ζωή, και είχε φύγει από το μυαλό μας η ιδέα της επανασύνδεσης με την Jennifer Aniston, ξαφνικά μαθαίνουμε πως ο ηθοποιός χώρισε με την 27χρονη Πολωνή καλλονή και η στεναχώρια μας δεν περιγράφεται. Ήταν κάπου στα τέλη Αυγούστου όταν μάθαμε πρώτη φορά για τη σχέση τους, και μέχρι τώρα αυτό που περιμέναμε ήταν μια κοινή φωτό τους.

Και δυστυχώς όχι μόνο κοινή φωτογραφία δεν είδαμε, αλλά μάθαμε πως χώρισαν και δεν είναι πλέον μαζί. Δεν θα σου το κρύψουμε απογοητευτήκαμε. Όσο γρήγορα έγινε viral η σχέση τους, άλλο τόσο γρήγορα χάλασε και χώρισε το πιο όμορφο ζευγάρι με διαφορά. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Brad Pitt όλο καλλονές είχε στο πλευρό του, είτε ως σύντροφο, είτε ως σύζυγο.

Οι δυο τους φαίνεται να περνούσαν πολύ καλά μαζί, μέχρι λίγες μέρες πριν, όταν η Nicole εθεάθη σε εστιατόριο με τον… νόμιμο σύζυγο Roland Mary με τον οποίο ήταν ως γνωστόν σε… διάσταση. Όπως ήταν αναμενόμενο, λίγες ώρες αργότερα, κυκλοφόρησε ότι Brad και Nicole δεν είναι πλέον μαζί, μιας και η «σχέση» τους έφτασε στο τέλος της. Σύμφωνα με το περιβάλλον του star, το πράγμα δεν ήταν ποτέ σοβαρό και απλά περνούσαν καλά.

Η Nicole μίλησε πρόσφατα δημόσια για τα μηνύματα μίσους που της έστελναν, κάτι που όπως εξομολογήθηκε την πλήγωνε πολύ, και κάπως έτσι μερικά 24ωρα αργότερα φτάσαμε και στο πρώτο social media post της μετά τον χωρισμό της με τον Brad. Το μοντέλο δεν αναφέρθηκε στον χωρισμό, ωστόσο ανέβασε δύο φωτογραφίες της στις οποίες είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και γράφει στο caption: «Μείνε εκεί για λίγο ακόμη».

Πιθανολογούμε πως αναφέρεται στο κρεβάτι της, ότι δηλαδή θα ήθελε να μείνει στο κρεβάτι λίγο ακόμη, μήπως όμως αυτό κρύβει κάποιο βαθύτερο υπονοούμενο για τη σχέση και τον χωρισμό της με τον Brad Pitt;