Η Chrissy Teigen έκανε τατουάζ τον αγέννητο γιο της και μας συγκίνησε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Chrissy Teigen έκανε τατουάζ τον αγέννητο γιο της και μας συγκίνησε

Πόσο όμορφη η κίνησή της;

Πριν από έναν μήνα η Chrissy Teigen βρέθηκε στην πιο δύσκολη θέση που έχει έρθει ποτέ στη ζωή της. Στη θέση αυτή του να ανακοινώσει δημόσια πως έχασε το μωράκι, το οποίο θα ερχόταν στη ζωή σε τρεις μήνες. Το μοντέλο και συγγραφέας βιβλίου μαγειρικής που πριν από μερικές ημέρες έγραψε ένα τεράστιο κείμενο στο site της για να μιλήσει για την απώλεια, αλλά και για να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο ανέβασε εκείνες τις φωτογραφίες στα social media, εχθές έκανε ακόμη μια αποκάλυψη που πραγματικά μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

Η Chrissy Teigen μπορεί να έχασε ένα παιδί, δεν πρόκειται όμως να το ξεχάσει ποτέ στη ζωή της. Ποια μανούλα άλλωστε θα ξεχνούσε ποτέ το παιδί της; Και τι έκανε η 34χρονη για να το έχει συνεχώς μαζί της; Ο μικρός Jack που ήρθε στον κόσμο μόνο για να τον αποχαιρετίσει μερικά λεπτά αργότερα, δεν βρίσκεται πια μόνο στην καρδιά και στο μυαλό της Chrissy.

Η 34χρονη έκανε τατουάζ τον γιο της στο χέρι της, και η κίνηση αυτή είναι ότι πιο όμορφο, συγκινητικό και ανατριχιαστικό διαβάσαμε σήμερα. Εχθές το βράδυ η Chrissy ανέβασε στο Twitter account της μια φωτογραφία με το καινούργιο τατουάζ στο εσωτερικό του καρπού της, και πραγματικά μας συγκίνησε πολύ η κίνησή της αυτή.

Το μοντέλο που πριν έναν μήνα έχασε το μωράκι της με τον πιο άσχημο τρόπο που θα μπορούσε να συμβεί σε μια μέλλουσα μαμά, πλέον τον έχει επάνω της για πάντα. Κι εμείς μόνο μπράβο θέλουμε να της πούμε για την κίνηση αυτή.