4 χρόνια μετά τον χωρισμό η star έκανε αίτηση διαζυγίου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
4 χρόνια μετά τον χωρισμό η star έκανε αίτηση διαζυγίου

Είχαμε σχεδόν ξεχάσει πως το ζευγάρι αυτό είχε χωρίσει

Το 2016 ήταν μια χρονιά που μας σημάδεψε, στο δεύτερο μισό της ειδικά, αφού ο χωρισμός της Angelina Jolie και του Brad Pitt έγινε «talk of the town» και δεν σταμάτησε να σχολιάζεται μέχρι και σήμερα ακόμη. Ωστόσο την χρονιά εκείνη δεν ήταν αυτό το μόνο ζευγάρι που χώρισε. Ακόμη δύο stars αποφάσισαν να χωρίσουν, χωρίς ωστόσο να μαθαίνουμε τον επίσημο λόγο ποτέ.

Κι έχοντας σχεδόν ξεχάσει πως το ζευγάρι αυτό έχει χωρίσει, έρχεται τέσσερα χρόνια μετά η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού και κάνει αίτηση διαζυγίου. Ο Tobey Maguire και η Jennifer Meyer βάζουν τέλος στο γάμο τους, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό τους στις 18 Οκτωβρίου 2016 (μόλις τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση των Brangelina) και η Jennifer μόλις υπέβαλε αίτηση διαζυγίου σχεδόν ακριβώς τέσσερα χρόνια αργότερα. Τα έγγραφα καταχωρήθηκαν την Παρασκευή (30 Οκτωβρίου) στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Tobey και η Jennifer παντρεύτηκαν το 2007 και έχουν μαζί δύο παιδιά - την κόρη τους Ruby, σχεδόν 14 ετών και έναν γιο τον Otis, 11 ετών.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Tobey βγαίνει με την Tatiana Dieteman και έχουμε δει πολλές φωτογραφίες και των δύο μαζί, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων φωτογραφιών από τον Σεπτέμβριο του 2018. Υπάρχουν φήμες μάλιστα ότι ο Tobey μπορεί να επιστρέψει σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του και θα είμαστε πολύ ενθουσιασμένες αν οι αναφορές είναι πραγματικά αληθινές.

Μέχρι τότε μετράμε στο 2020 άλλο ένα επίσημα πια παντρεμένο ζευγάρι.