Η χήρα του Connery αποκάλυψε την ασθένεια και τις τελευταίες του στιγμές

Πατούλια Κατερίνα
Η χήρα του Connery αποκάλυψε την ασθένεια και τις τελευταίες του στιγμές

Οι δύσκολες τελευταίες στιγμές του θρυλικού James Bond

Στην εφημερίδα Daily Mail μίλησε αποκλειστικά η χήρα του θρυλικού ηθοποιού Sean Connery. Ο 91χρονος έφυγε ήσυχα στον ύπνο του μετά από μακρόχρονη μάχη με την άνοια, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εδώ και 45 χρόνια σύζυγός του Micheline Roquebrune.

Η ασθένεια αυτή είχε καταρρακώσει τον θρυλικό James Bond η τελευταία ευχή του οποίου ήταν να φύγει από τη ζωή ήσυχα:

«Δεν ήταν ζωή αυτό που ζούσε, δεν μπορούσε να εκφραστεί, τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του ήρεμα, ήμουν δίπλα του κι απλά έφυγε, αυτό ήθελε. Η άνοια τον είχε καταλάβει, η ευχή του ήταν να φύγει. Ήταν απίθανος και ζήσαμε μια υπέροχη ζωή μαζί, ήταν μοντέλο άντρα, θα είναι δύσκολα χωρίς αυτόν αλλά τίποτα δεν κρατά για πάντα και έφυγε γαλήνια», τόνισε η ζωγράφος που γνώρισε τον Connery σε ένα τουρνουά γκολφ και τον παντρεύτηκε το 1975.

Ο Connery που χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2000, πέθανε στο σπίτι του στις Μπαχάμες. Τα τελευταία χρόνια, ο Κόνερι είχε ζητήσει από τους μάνατζέρ του να απορρίψουν κάθε δουλειά, όσα χρήματα κι αν του έδιναν.Η Roquebrune εξήγησε πως το σώμα του συζύγου της θα αποτεφρωθεί αργότερα ενώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει κηδεία στη Σκοτία, μιας και η ίδια δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

DPG Network