Άκυρη η επιστροφή του πρίγκιπα Harry στο Λονδίνο: Τι αποφάσισε η Markle

Πατούλια Κατερίνα
Άκυρη η επιστροφή του πρίγκιπα Harry στο Λονδίνο: Τι αποφάσισε η Markle

Πριν λίγες εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως το σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στη Μεγάλη Βρετανία, το Frogmore Cottage ετοιμάστηκε, καθαρίστηκε και όλα ήταν έτοιμα να υποδεχτεί ξανά τουλάχιστον τον 36χρονο πρίγκιπα.

Όπως φαίνεται όμως, η επιστροφή του πρίγκιπα στο Λονδίνο, μετά την τελευταία φορά που βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του τον περασμένο Μάρτιο είναι άκυρη.
Harry και Meghan δεν θα κάνουν για δεύτερη φορά Χριστούγεννα με τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρολο, και υπάρχουν δύο αιτίες για το γεγονός αυτό. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, υπολόγιζαν να ταξιδέψουν με τον 17 μηνών σήμερα γιο τους Archie τον Δεκέμβριο από τις ΗΠΑ στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο πρώτος λόγος που δεν θα υπάρξει επιστροφή έχει να κάνει με την αναβολή που ζήτησε και πήρε η Meghan στη νομική διαμάχη με την Daily Mail, η οποία δεν θα ξεκινήσει τελικά στις αρχές Ιανουαρίου.

Η δίκη μετατοπίστηκε για το φθινόπωρο του 2021 για έναν εμπιστευτικό λόγο, σύμφωνα με όσα ανέφερε εκπρόσωπος του ζευγαριού:



«Είναι απίθανο, ο δούκας και η δούκισσα να ταξιδέψουν πριν το τέλος του έτους και αφού δεν υπάρχει το ενδεχόμενο της δίκης τον Ιανουάριο, δεν θα ταξιδέψουν ή θα σκεφτούν εκ νέου κάποιο ταξίδι».
Την ίδια στιγμή, υπάρχει μια ακόμα αιτία αναβολής του ταξιδιού. Οι φήμες θέλουν τη Meghan έγκυος στο δεύτερο παιδί της και το Λονδίνο αυτή τη στιγμή μπήκε για δεύτερη φορά και μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη σε εθνικό Lockdown εξαιτίας του covid19.
Bέβαια, πηγή από το περιβάλλον του Παλατιού επισημαίνει πως η 95χρονη βασίλισσα και ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος δεν έχουν δει το δισέγγονό τους από τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε ο Archie έφυγε με τη μητέρα του, υποτίθεται για την γιορτή των Ευχαριστιών.