Megan Fox- Brian Austin Green: Το απίστευτο δημόσιο ξεκατίνιασμα στο Instagram

Megan Fox- Brian Austin Green: Το απίστευτο δημόσιο ξεκατίνιασμα στο Instagram

Το πρώην ζευγάρι σε έναν δημόσιο καβγά

Έχουν περάσει μόνο μερικοί μήνες από την ημέρα που η Megan Fox και ο Brian Austin Green ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από 15 χρόνια και την απόκτηση τριών παιδιών.

Και δεν σταματά εκεί το δράμα. Αμέσως μετά τον χωρισμό, η Megan είχε κάνει τις πρώτες εμφανίσεις με τον νέο της αγαπημένο Machine Gun Kelly και δεν είχαν αργήσει να έρθουν και τα πρώτα κοινά posts στο Instagram με την ταυτόχρονη διαγραφή των κοινών φωτογραφιών με τον τηλεοπτικό David από τα Χτυποκάρδια.

Κι ενώ βλέπαμε κάποια γαλήνη ανάμεσα στο ζευγάρι, η απόφαση του 47χρονου Austin Green να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον τρίχρονο και μικρότερο γιο του Journey River ανήμερα στο Halloween φαίνεται πως έκανε έξαλλη τη Fox, η οποία έγραψε δημόσιο σχόλιο στο οποίο έκραζε τον πρώην της.

«Γιατί πρέπει ο Journey να είναι σε αυτή τη φωτογραφία; Δεν είναι δύσκολο να τον κροπάρεις. Ή να επιλέξεις φωτογραφίες που δεν είναι μέσα τα παιδιά. Δεν ξέρω γιατί συνεχίζεις να τα χρησιμοποιείς στα posts στο Instagram. Είχαμε ένα τέλειο Halloween αλλά βλέπεις να τα έχω στο προφίλ μου; Έχεις εθιστεί τόσο στο να κάνεις την αφήγηση ότι εγώ είμαι απούσα μαμά και ότι εσύ είσαι ο αιώνια αφοσιωμένος μπαμπάς της χρονιάς, τα έχεις τα παιδιά τον μισό χρόνο. Συγχαρητήρια είσαι τόσο ανώτερο πλάσμα. Γιατί πρέπει το Internet να αποτελεί πειστήριο για το πόσο αγαπάς τα παιδιά σου», έγραψε η Fox.

Mετά το σχόλιο αυτό, ο Brian έσβησε την φωτογραφία και ξαναπόσταρε την ίδια κροπαρισμένη χωρίς να φαίνεται ο γιος του.