Συμβαίνει τώρα: Ο Johnny Depp είναι «wife beater»-καταδικαστική η απόφαση για τον star

Συμβαίνει τώρα: Ο Johnny Depp είναι «wife beater»-καταδικαστική η απόφαση για τον star

Η πολύκροτη δίκη μόλις έλαβε και επίσημα τέλος. 

Δεκάξι μέρες καταθέσων, δεκάξι μέρες ντροπιαστικών λεπτομερειών που είδαν το φως της δημοσιότητας, δεκάξι μέρες που η φήμη δύο διάσημων ηθοποιών δεν σταμάτησε να αμαυρώνεται με τον χειρότερο τρόπο. Τελικά, λίγα λεπτά πριν βγήκε η απόφαση του Δικαστηρίου του Λονδίνου, όπου εκεί έλαβε χώρα και η πολύκροτη δίκη.

Ο Johnny Depp είναι τελικά «wife beater», η εφημερίδα «Τhe Sun» που τον είχε αποκαλέσει έτσι δικαιώνεται, και η δημόσια εικόνα του άλλοτε λαμπερού star του Hollywood, μόλις υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη.

14 φορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις της Amber Heard, ο Depp τη χτύπησε κατά τη διάρκεια του σκανδαλώδoυς γάμου τους, ενός γάμου που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν θα είναι ο πλέον… ήσυχος. «Δεν εντυπωσιαζόμαστε από το αποτέλεσμα και να είστε σίγουροι ότι η δίκη των ΗΠΑ θα έχει ακόμη περισσότερα στοιχεία, είπε η πλευρά της Heard, για την επικείμενη μάχη, με τον πρώην σύζυγό της, αυτή τη φορά στην Αμερική».

Η απόφαση αυτή σημαίνει όχι μόνο επαγγελματική καταστροφή για τον Depp αλλά και οικονομική, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αρχίσει να επιτίθενται στην J.K Rowling, για την επιλογή της να έχει στο cast του «Fantastic Beasts» τον διάσημο ηθοποιό.

Δεν θα προβούμε σε κάποιο σχόλιο, άλλωστε τα είχαμε πει κατά τη διάρκεια της δίκης. Αναμένουμε τη νέα δίκη, όπου εκεί οι δύο πρώην σύζυγοι θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Δες την παρακάτω gallery: