Τελικά ο γάμος της χρονιάς συνέβη. Ο star εμφανίστηκε με τη βέρα του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τελικά ο γάμος της χρονιάς συνέβη. Ο star εμφανίστηκε με τη βέρα του

Και πολύ χαρήκαμε με αυτή την είδηση

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε πως μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood παντρεύτηκε κρυφά τον εκλεκτό της καρδιάς της. Και η είδηση αυτή δεν ήταν ψέμα. Ο γάμος όντως συνέβη και έχουμε αποδείξεις, αφού ο σύζυγός της και παρουσιαστής του Saturday Night Live εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας τη βέρα του.

Προφανώς και μιλάμε για τη μία και μοναδική Scarlett Johansson και τον αγαπημένο της Colin Jost, οι οποίοι παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα εν μέσω πανδημίας. Ο νιόπαντρος Colin Jost μας έδειξε τη βέρα του στο επεισόδιο του SNL το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Κατά τη διάρκεια του SNL «Weekend Update», ο Jost, έκανε το ντεμπούτο του με ένα χρυσό γαμήλιο δαχτυλίδι στο αριστερό του χέρι, λίγες μέρες μετά τον γάμο του με τη Scarlett Johansson. Ο συν-οικοδεσπότης του Jost, Michae Che, αναφέρθηκε στην εκδήλωση συζητώντας την πορεία προς τις προεδρικές εκλογές της Τρίτης.

«Μόλις παντρεύτηκες τη Scarlett Johansson και μόλις αγόρασα ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Και οι δύο τα πάμε εξίσου υπέροχα», είπε ο Che. Ο γάμος αυτός μας ενθουσίασε ιδιαίτερα και ας μην είδαμε την κούκλα πρωταγωνίστρια των Avengers ντυμένη νυφούλα. Ευελπιστούμε τις επόμενες ημέρες να δούμε κάποια φωτογραφία της στα social, αν και είμαστε σίγουρες πως ήταν μια κούκλα.