Η Κris Jenner αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη πριν το πάρτι γενεθλίων της Kendall

Η Κris Jenner αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη πριν το πάρτι γενεθλίων της Kendall

Μετά το κράξιμο για το πάρτι εν μέσω covid19, η μαμά υπερασπίζεται την κόρη

Ήταν ένα Halloween πάρτι γενεθλίων – υπερπαραγωγή και δεν το λες και καλό αυτό εν μέσω πανδημίας.

Η Kendall Jenner γιόρτασε προχτές με δόξα και τιμή τα 25α γενέθλιά της (τα οποία κανονικά σήμερα 3/11) χωρίς μάσκες προστασίας, χωρίς αποστάσεις και με μπόλικες αγκαλιές.

Μετά τα βίντεο που έκαναν τον γύρο του κόσμου και μετά το κράξιμο για τα γενέθλια της Kim Kardashian που προηγήθηκαν, έφαγε η Kendall ακόμα περισσότερο κράξιμο για το δικό της πάρτι.

Για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να σώσει το στραβό κλίμα για την οικογένεια Kardashian – Jenner που είναι αυτές τις μέρες στο επίκεντρο, μίλησε η Kris Jenner, η μαμά μάνατζερ των αδερφών Kardashian και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

H 64χρονη όχι μόνο υπερασπίστηκε την κόρη της αλλά εξήγησε τι ακριβώς συνέβη πριν το πάρτι:



«Στο πάρτι της Kendall όλοι έκαναν τεστ προτού περάσουν την πόρτα του πάρτι και όλοι έπρεπε να περιμένουν μισή ώρα για να βγει το αποτέλεσμα και μετά να μπουν μέσα. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε πως όλοι στην οικογένειά μας και οι στενοί μας φίλοι εξετάζονται τακτικά, κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ακολουθούμε τους κανόνες, και ελέγχουμε το πώς φερόμαστε εμείς, κάνουμε το καλύτερο. Είμαστε τυχεροί που δουλεύουμε σε μια βιομηχανία που κάνουμε τακτικά τεστ, μια και δύο φορές την εβδομάδα και όλο το πρωτόκολλο είναι αυστηρό».

Η Kris εξήγησε ακόμα πως η οικογένειά της, ό,τι κι αν κάνει, πάντα θα υπάρχουν haters:

«Ζούμε τη ζωή μας και προσπαθούμε να είμαστε καλοί άνθρωποι, αντιμετωπίζουμε πολλούς που έχουν διαφορετικές απόψεις αλλά εμείς ζούμε υπεύθυνα και κάνουμε το σωστό πράγμα»