To διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου του

To διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου του

Οι δύο stars είναι παράδειγμα ταπεινότητας και διακριτικότητας σε ό, τι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή. 

Μπορεί να είναι δύο από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Hollywood, μάλιστα εκείνος θριάμβευσε στα περσινά βραβεία Oscar, αλλά παραμένουν προσγειωμένοι και διακριτικοί, μιας και δεν έχουν εκθέσει ποτέ την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, δύο μήνες πριν, έγιναν για πρώτη φορά γονείς κάτω από άκρα μυστικότητα, χωρίς καν να έχουν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη!

Αναφερόμαστε στους Joaquin Phoenix και Rooney Mara, οι οποίο είναι πλέον ευτυχισμένοι γονείς ενός μικρού αγοριού, το οποίο θα πάρει και το όνομα River, από τον αδικοχαμένο μεγάλο αδερφό του ηθοποιού!

Μπορεί οι πληροφορίες να διαρρέουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε ο Joaquin, ούτε και η Rooney, έχουν κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το παιδί τους. Μέχρι λίγες μέρες πριν, όταν το διάσημο ζεύγος μίλησε στο περιοδικό People σχετικά με τα παιδιά που έχουν παγιδευτεί στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, και είναι μακριά από τους γονείς τους.

«Σαν νέος πατέρας, δεν μπορώ καν να φανταστώ ότι θα έπαιρναν το παιδί μου μακριά, έστω και για μία ημέρα, πόσο μάλλον για χρόνια όπως συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους. Αναρωτιέμαι σε λίγα χρόνια που θα μεγαλώσει ο γιος μου, πώς θα μπορέσω να του εξηγήσω μία κατάσταση σαν αυτή», είπε ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός.

Και κάπως έτσι, για πρώτη φορά και διά στόματος Joaquin, μάθαμε ότι οι δύο stars έγιναν γονείς.

Δες την παρακάτω gallery: