Η Khloe Kardashian απάντησε στο αν είναι έγκυος με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian απάντησε στο αν είναι έγκυος με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο

Και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης

Τα μέλη της οικογένειας Kardashian με κάποιον –όχι και τόσο μαγικό- τρόπο καταφέρνουν πάντα να δημιουργούν ντόρο γύρω από το όνομά τους. Είτε κάνουν κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό, είτε κάνουν κάτι major πάντα βρίσκουν τον τρόπο για να είναι στην επικαιρότητα. Και αυτό συνέβη και αυτήν τη φορά με την Khloe Kardashian και την εγκυμοσύνη της.

Ναι, καλά διαβάζεις την εγκυμοσύνη της. Όχι προφανώς και δεν είναι έγκυος, απλά οι fans της έχουν φαγωθεί να το πιστεύουν τώρα που είναι και πάλι μαζί με τον Tristan Thompson. Πολλές φορές, άλλωστε, μέσα στους προηγούμενους μήνες ακούσαμε από την ίδια να λέει πως θέλει να αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι, και να χαρίσει ένα αδερφάκι στην True. Και να λοιπόν τι συνέβη.

Η Khloe Kardashian ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφίες από το Halloween outfit που επέλεξε να φορέσει φέτος, και ήταν πραγματικά κούκλα. Η reality star ντύθηκε Κλεοπάτρα και θα λέγαμε πως έμοιαζε αρκετά στην πραγματική. Οι φωτογραφίες αυτές βέβαια στάθηκαν αφορμή για να σχολιάσει ένας από τους fans της πως το πολύ σε δύο μήνες η Khloe θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

«Ακόμη πεπεισμένη πως η Khloe σε δύο μήνες θα μας πει πως είναι έγκυος», έγραφε το σχόλιο, με τη star να απαντάει με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο και χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. «Λοιπόν, οι κοιλιακοί μου τα λένε αλλιώς», απάντησε η Khloe και κάπως έτσι το θέμα εγκυμοσύνη έκλεισε για τη reality star.

Δες τις φωτογραφίες της ως Κλεοπάτρα στη gallery που ακολουθεί.