GNTM 3 spoiler: «Θρίλερ» με την αποψινή αποχώρηση

GNTM 3 spoiler: «Θρίλερ» με την αποψινή αποχώρηση

Ποιος παίκτης δεν καταφέρνει να μπει στη δεκάδα;

Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 τα είχε όλα: Πασαρέλα, Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη και φυσικά αμέτρητες εκπλήξεις. Οι δύο creative directors του πετυχημένου brand «ProjectSoma», επέλεξαν τα αγαπημένα τους μοντέλα, και τα έντυσαν με δύο διαφορετικά concept: Milano και Woodstock 60’s.

Άλλοι ήταν καλοί, άλλοι όχι και τόσο, και άλλοι εντυπωσίασαν ιδιαίτερα. Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν ένα, μιας και ο παίκτης που έκανε τη χειρότερη πασαρέλα και παράλληλα είχε και τη χειρότερη φωτογραφία, ήταν ο Εμμάνουελ. Η αποχώρηση του νεαρού μοντέλου με τις αφρικάνικες ρίζες, σκόρπισε τη θλίψη μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και συμπαθής με τον Αιμιλιάνο να τονίζει ότι κανονικά έπρεπε να αποχωρήσει ο Ηρακλής, μιας και κατά τη γνώμη του εκείνος είχε τη χειρότερη απόδοση.

Σήμερα λοιπόν, έχουμε ακόμη μία αποχώρηση, με τη θέση του Ηρακλή να είναι ήδη επισφαλής-βρέθηκε ένα βήμα πριν αφήσει το σπίτι χθες-και με τα spoilers να δίνουν το αγόρι με την εξωτική ομορφιά εκτός GNTM. Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες μιας άλλες πηγές αναφέρουν, ότι εκτός σπιτιού θα βρεθεί μία όχι και τόσο συμπαθής παίκτρια, που δεν είναι άλλη από την Ρασέλ.

Υπομονή και σε λίγες ώρες, θα γνωρίζουμε.