Lady Gaga: Η άβολη στιγμή που αναφέρθηκε στον πρώην της και την άκουσε ο νυν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Lady Gaga: Η άβολη στιγμή που αναφέρθηκε στον πρώην της και την άκουσε ο νυν

Τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη

Την προηγούμενη χρονιά η Lady Gaga ήταν ένα από τα πρόσωπα του Hollywood που μας απασχόλησε όσο κανένα άλλο. Η εμφάνισή της στα Oscar με τον Bradley Cooper έκανε τους πάντες να παραληρούν, και όταν λίγο αργότερα έγινε γνωστός και ο χωρισμός του ηθοποιού με την Irina Shayk όλοι πια πίστευαν πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι.



Δεν θα μπορούσαμε όμως να έχουμε πέσει περισσότερο έξω, γιατί οι δυο τους όχι μόνο δεν έγιναν ζευγάρι ποτέ, αλλά η Lady Gaga λίγους μήνες αργότερα εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ με το νέο της σύντροφο. Εχθές ο σύντροφός της ωστόσο πρέπει να αισθάνθηκε κάπως άβολα, όταν η 34χρονη τραγουδίστρια καλεσμένη στον τελευταίο εκλογικό αγώνα του Joe Biden για να μιλήσει, αναφέρθηκε στον πρώην αρραβωνιαστικό της.

Η Lady βρέθηκε για την εμφάνισή της αυτή στην Πενσυλβάνια, και η περιοχή αυτή της θύμισε τον πρώην αρραβωνιαστικό της. Συγκεκριμένα ανέφερε πως κάποτε έμενε στο Lancaster της Πενσυλβάνια, όταν ήταν αρραβωνιασμένη με τον Taylor Kinney.

«Ήμουν αρραβωνιασμένη με έναν άνδρα από το Λάνκαστερ της Πενσυλβάνια. Ξέρω, ξέρω, δεν λειτούργησε. Τον αγαπούσα τόσο πολύ, απλά δεν μας βγήκε. Αλλά ακόμα αγαπώ τον άντρα μου στην Πενσυλβάνια. Λατρεύω τον Joe! Ο Joe είναι ο νέος μου «τύπος της Πενσυλβάνια», φέρεται να είπε η 34χρονη.

Ενώ έπαιζε το τραγούδι της «You and I», η Gaga σταμάτησε αρκετές φορές για να μιλήσει στο πλήθος και κατά τη διάρκεια ενός από τα διαλείμματα, ζήτησε συγνώμη από τον νυν φίλο της Michael Polansky για την αναφορά στον πρώην της.

«Στον φίλο μου εδώ απόψε, λυπάμαι που έπρεπε να το κάνω ολόκληρο θέμα αυτό με την Πενσυλβάνια και τον άντρα που έβγαινα, σε αγαπώ τόσο πολύ, αλλά είναι αλήθεια», είπε η Lady Gaga.