Δεν είναι ψέμα! Η Μαρία Μπεκατώρου είναι πιο fit και υγιής από ποτέ

Δεν είναι ψέμα! Η Μαρία Μπεκατώρου είναι πιο fit και υγιής από ποτέ

Η παρουσιάστρια του Still Standing, είναι πιο fit από ποτέ

H μεταμόρφωση της Μαρίας Μπεκατώρου ξεκίνησε από τον περσινό χειμώνα, όταν η παρουσιάστρια ξεκίνησε διατροφή και άρχισε να χάνει τα πρώτα κιλά. Μέχρι τον Φλεβάρη, η Μπεκατώρου είχε καταφέρει να χάσει αρκετό βάρος με την ίδια να εξομολογείται πως δεν γυμνάζεται μεν αλλά προσέχει τι τρώει πια.

Μετά την καραντίνα κι ενώ το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει, η παρουσιάστρια έκανε σαφές πως διαθέτει πια ένα νέο σώμα, ανεβασμένη διάθεση και την επιθυμία να αποκτήσει τις αναλογίες που πάντα επιθυμούσε.

Η ίδια η Μπεκατώρου είχε πει για την απώλεια βάρους της:

«Τα πρώτα κιλά τα έχασα γρήγορα… προσέχω πολύ! Εννοείται ότι τρώω αλλά προσέχω, αν θα φάω τη μία μέρα δεν θα φάω την άλλη πολύ. Φέρνω μαζί στη δουλειά μου ταπεράκια, αυτό εννοείται. Ζυγίζομαι συχνά γιατί δεν θέλω να παχύνω ξανά! Ανεβαίνω συχνά στη ζυγαριά. Πριν τα χάσω τα κιλά, δεν ανέβαινα καθόλου».

Κι αφού η ζυγαριά έγινε καλή φίλη της Μαρίας, το αποτέλεσμα ήταν φυσικό να φανεί και στην παρουσία της στην τηλεόραση, μιας και η Μπεκατώρου μπορεί πια να μας δείχνει το σώμα της, την κοιλιά της, τα σφιχτά χέρια της, χωρίς φόβο και με μεγάλη αυτοπεποίθηση.



Το βίντεο για την προώθηση του Still Standing αλλά και οι πρόσφατες φωτογραφίες της Μπεκατώρου στο Instagram, φανερώνουν πως η παρουσιάστρια είναι πιο fit από ποτέ και έχει κάθε λόγο να καμαρώνει.


https://www.instagram.com/p/CHFbfPShnLt