Η Chrissy Teigen έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της, μετά την απώλεια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Chrissy Teigen έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της, μετά την απώλεια

Και ήταν πάρα πολύ όμορφη

Ο Οκτώβρης δεν ήταν ο καλύτερος μήνας της Chrissy Teigen και του John Legend, αφού έχασαν το τρίτο τους παιδάκι που θα ερχόταν στον κόσμο μέσα στους επόμενους μήνες. Την ανακοίνωση έκανε η Chrissy στις αρχές Οκτώβρη, ανεβάζοντας κάποιες φωτογραφίες στο account της, οι οποίες πραγματικά μας σπάραξαν την καρδιά. Από τότε ωστόσο η star επέστρεψε και στο Instagram, ενώ έγραψε κι ένα κείμενο για τον γιο της, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

Η 34χρονη έκανε και την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την απώλεια εγκυμοσύνης, στο πλευρό του συζύγου της. Η Chrissy Teigen συνόδευσε τον σύζυγό της John Legend τη Δευτέρα το βράδυ σε μια συγκέντρωση την παραμονή εκλογών στη Φιλαδέλφεια για την υποψήφια αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών Kamala Harris. Αυτή σηματοδότησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του μοντέλου από τότε που αποκάλυψε την απώλεια της εγκυμοσύνης της στις αρχές Οκτωβρίου.

Φορώντας μια μαύρη μάσκα προσώπου και ένα λευκό σακάκι, η 34χρονη Teigen, φωτογραφήθηκε καθώς περίμενε τον John Legend να ανέβει στη σκηνή, μία ημέρα πριν από τις προεδρικές εκλογές της Τρίτης. Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2013, μοιράστηκε επίσης μια γλυκιά στιγμή στο πιάνο με τα παιδιά τους, την κόρη τους Luna, 4 ετών και τον γιο Miles, 2.


https://www.instagram.com/p/CHIjACaHXOf

Η Chrissy ήταν πάρα πολύ όμορφη μέσα στο λευκό φόρεμά της και φαινόταν αρκετά καλά ψυχολογικά μετά από αυτή την οικογενειακή τραγωδία που τους έτυχε. Σίγουρα δεν μπορεί να ξεπεράσει έτσι γρήγορα αυτή την απώλεια, όμως ήταν μια κούκλα στο πλευρό του συζύγου της. Η 34χρονη μάλιστα πριν από μερικές ημέρες μας έδειξε πως έκανε στο χέρι της τατουάζ και το όνομα του αγέννητου γιου της.