Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε 3η φορά μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε 3η φορά μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Βρισκόμασταν ακόμη σε καραντίνα και παρακολουθούσαμε MasterChef, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως η σύζυγός του Δέσποινα είναι έγκυος και θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι. Και όλο αυτό το διάστημα συνέβησαν τόσα πράγματα, που σχεδόν είχαμε ξεχάσει αυτήν την όμορφη και τόσο χαρούμενη είδηση που είχαμε μάθει τότε. Τη θυμηθήκαμε όμως ξανά σήμερα το πρωί, όταν μέσα από την εκπομπή στη Φωλιά των ΚουΚου μάθαμε πως ο αγαπημένος μας σεφ έγινε μπαμπάς.

Μπαμπάς λοιπόν για τρίτη φορά έγινε ο σεφ και κριτής του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς η σύζυγός του Δέσποινα, έφερε στον κόσμο πριν από περίπου δύο ημέρες ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο αγαπημένος μας κριτής ήρθε πριν από λίγη ώρα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους παρουσιαστές της εκπομπής στη Φωλιά των ΚουΚου, και επιβεβαίωσε το χαρούμενο αυτό γεγονός.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν στο πλευρό της συζύγου του σε όλη τη διαδικασία, και είμαστε σίγουρες πως είναι ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς ever. «Επιτρέπεται ένας συνοδός, λόγω μέτρων. Ήμουν μέσα στον τοκετό και αυτό θα το θυμάμαι καλά. Το παιδάκι μας είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση και με τα δύο πρώτα. Γεννήθηκε 2.510 γρ. Ο Κένζι ήταν 3.800 γρ. και η Αριάνα ήταν 3.300 γρ. Είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, όμως πήγαν όλα καλά. Μη με ρωτήσετε σε ποιον μοιάζει. Είναι σαν την Αριάνα με τα χρώματα του Κένζι. Γεννήσαμε φυσιολογικά και η Δέσποινα είναι μια χαρά. Θηλάζει από την πρώτη στιγμή. H Αριάνα είχε ζητήσει κοριτσάκι», είπε ο περήφανος και χαρούμενος μπαμπάς.

Δες το βίντεο παρακάτω και άκου όλα όσα μοιράστηκε με την εκπομπή.