Το unfollow της Miley Cyrus στην Kendall Jenner, έγινε για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Το unfollow της Miley Cyrus στην Kendall Jenner, έγινε για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Τα φιλιά μας Miley, είσαι υπέροχη!

Οι ΗΠΑ ως γνωστόν είναι σε αναβρασμό. Από την μία η πανδημία του covid-19 που δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα, και από την άλλη, οι πολύ κρίσιμες Προεδρικές Εκλογές, των οποίων τα αποτελέσματα θα μάθουμε πολύ σύντομα, μιας και έχει ήδη αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων.

Όπως είναι φυσικό, οι Αμερικανοί πολίτες, διάσημοι και μη, έχουν ρίξει το βάρος τους στην καυτή επικαιρότητα, αφήνοντας στην άκρη, έθιμα και παραδόσεις όπως το Halloween. Κι όμως, αυτό δεν ισχύει για όλους, με πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα την Kendall Jenner.

Το διάσημο supermodel και ένα από τα πιο διάσημα και επιδραστικά κορίτσια του πλανήτη, έκλεισε τα 25 της χρόνια, και αγνοώντας την πανδημία, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο Halloween party, με πάνω από 100 καλεσμένους, χωρίς κανένα απολύτως μέτρο προστασίας.

Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις ήταν πολλές αν και δε νομίζουμε η εορτάζουσα να αγχώθηκε και ιδιαίτερα μιας και ανήκει στη γνωστή Kardashian-Jenner οικογένεια, που ένα θέμα με τη συμμόρφωση το έχει.

Η καλύτερη αντίδραση ωστόσο, ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε, μιας και σύμφωνα με τα «τσακάλια» του Instagram, η Miley Cyrus, έκανε unfollow, τόσο την Kendall όσο και όποιον άλλο βρέθηκε στο πάρτι. Φυσικά οι φανς πίεσαν τη διάσημη τραγουδίστρια να απαντήσει και εκείνη δεν τους χάλασε το χατίρι και έγραψε το παρακάτω μήνυμα: «Δεν ακολούθησα ποτέ κανένα για να τους κάνω τώρα unfollow. Αλλά ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το ποιον ακολουθώ στο Instagram, και ας επικεντρωθούμε στις εκλογές»!

Πολλοί πάντως, οι περισσότεροι βασικά, δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της Miley και επιμένουν ότι η star έκανε το ένα unfollow μετά το άλλο, εκνευρισμένη από την ανεύθυνη συμπεριφορά των παρευρισκομένων. Αξίζει πάντως να αναφερθεί, ότι τη βραδιά του Halloween, η Miley ήταν μόνη στο σπίτι διαβάζοντας βιβλίο.

Μωρέ Miley, σε αγαπάμε λίγο περισσότερο τώρα!

Διάβασε ακόμη:

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Οι celebrities καλούν τον κόσμο να ψηφίσει