Εκλογές ΗΠΑ 2020: Οι celebrities καλούν τον κόσμο να ψηφίσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εκλογές ΗΠΑ 2020: Οι celebrities καλούν τον κόσμο να ψηφίσει

Οι σταρς του Hollywood στέλνουν τους ψηφοφόρους στις κάλπες με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο

Η πιο σημαντική μέρα ξημερώνει σε μερικές ώρες για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αφού θα γνωρίζουν (κι εμείς μαζί) ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Donald Trump και Joe Biden έχουν ριχτεί από νωρίς στον εκλογικό αγώνα και με debates που κάνουν κάθε τόσο προσπαθούν να πείσουν ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο, τον κόσμο να τον ψηφίσει.

Φυσικά στην Αμερική επειδή οι πολιτείες είναι πολλές δεν φτάνει μία μέρα μόνο για να ψηφίσεις όπως συμβαίνει εδώ, οπότε έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς το «early voting» όπως το ονομάζουν. Ανάλογα με την πολιτεία στην οποία μένεις έχουν βγει ημερομηνίες από την ημέρα που μπορείς να ψηφίσεις μέχρι και τη λήξη που ήταν εχθές το βράδυ, 2 Νοεμβρίου.

Οι εκλογές της Αμερικής ήταν και παραμένουν –προς το παρόν- το μείζον θέμα της χώρας και η αλήθεια είναι πως δεν έχουν συμβεί και λίγα πράγματα όλη τη χρονιά.

Οι celebrities φυσικά έδωσαν το δικό τους στίγμα στους πολίτες και μέσα από τα social media κάλεσαν τον κόσμο να ψηφίσει από νωρίς. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lady Gaga, Charlize Theron, Natalie Portman, Leonardo Di Caprio, ήταν μόλις μερικοί από αυτούς που κάλεσαν τον κόσμο στο να κάνει το καθήκον του.

Η Kendall Jenner χρησιμοποίησε ακόμη έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο για να καλέσει τον κόσμο στο να ψηφίσει, αφού η φωτογραφία που ανέβασε ήταν από το Halloween ντυμένη Pamela Anderson στο Barb Wire (πολύ όμορφη και πολύ sexy). Η Jennifer από την άλλη το έκανε με μια φωτογραφία στην οποία είδαμε την ίδια να ρίχνει τον φάκελο με την ψήφο της.

H Charlize πρωτοτύπησε και πόζαρε με το αυτοκόλλητο «I voted» κολλημένο επάνω της κι έγραψε: «Εάν ψήφισες, αλλά δεν έβγαλες μια selfie με ελαφρώς σαγηνευτικό βλέμμα με το αυτοκόλλητό έχεις ψηφίσει άραγε πραγματικά; Η απάντηση είναι ναι. Αναζήτησε λοιπόν τις τοποθεσίες πρώιμης ψηφοφορίας στην περιοχή σου, ρίξε το ψηφοδέλτιο σε ένα επίσημο ταχυδρομικό κουτί εκλογών ή ψήφισε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ αυτοπροσώπως την Ημέρα των Εκλογών! Ωστόσο, απλά κάντε το, ΨΗΦΙΣΤΕ».

Δες στην gallery παρακάτω τις φωτογραφίες των celebs που ψήφισαν και έκαναν το δικό τους κάλεσμα.