Meghan Markle: Έγινε το πρώτο μέλος της royal family που κατάφερε αυτό το πράγμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Έγινε το πρώτο μέλος της royal family που κατάφερε αυτό το πράγμα

Θα είναι όμως και το τελευταίο;

Από τότε που η Meghan Markle έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, η ζωή τους έχει αλλάξει εντελώς. Η σύζυγος του Harry δεν είναι αυτός ο τύπος γυναίκας που είχαν συνηθίσει να βλέπουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, και όσο να πεις η αναστάτωσή τους ήταν αρκετά μεγάλη το πρώτο διάστημα. Βέβαια ακόμη και σήμερα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν την αποδέχτηκαν ποτέ, αλλά όπως και να έχει η Ελισάβετ έδωσε πριν 3 χρόνια στον εγγονό της την ευχή της για να την παντρευτεί.

Κι ενώ δεν μπορείς να πεις πως έχουν γίνει και λίγα πράγματα στη διάρκεια αυτών των χρόνων, η Meghan Markle γράφει ιστορία για ακόμη μια φορά σαν μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, και ίσως καταβάθος μπορείς να σκεφτείς και τον λόγο.

Η δούκισσα του Sussex έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που ψήφισε στις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών. Η 39χρονη δούκισσα του Sussex γεννήθηκε στην Αμερική και μπορεί να κάνει τη φωνή της να ακουστεί μέσω της ψήφου της, σε αντίθεση με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Harry. Ο γιος τους, ο Archie, θα μπορεί επίσης να ψηφίσει καθώς έχει διπλή υπηκοότητα στην Αμερική και την Αγγλία.

Η Meghan είναι το μόνο γνωστό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που ψήφισε στις εκλογές, καθώς είναι άγνωστο εάν το έκανε ποτέ η δούκισσα του Windsor, Wallis Simpson. Νωρίτερα φέτος, η Meghan συμμετείχε στις εκλογές, καλώντας τους θαυμαστές της να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί ψηφίζοντας υπεύθυνα στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.