Ο Kanye West αποκάλυψε ποιον ψήφισε στις εκλογές και υποσχέθηκε κάτι ακόμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Kanye West αποκάλυψε ποιον ψήφισε στις εκλογές και υποσχέθηκε κάτι ακόμα

Η ψήφος του ήταν αναμενόμενη

Κι ενώ ακόμη Donald Trump και Joe Biden περιμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, ο Kanye West αποκάλυψε σε ποιον έδωσε την πολυπόθητη ψήφο του. Μην ξεχνάς πως ο γνωστός rapper και σύζυγος της Kim Kardashian είχε θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, με το twitter να τον αποθεώνει όταν έκανε γνωστή την πρόθεσή του.

Δυστυχώς όμως ο Kanye δεν συγκέντρωσε πολλές πιθανότητες και ψήφους για να εκλεχτεί, μας αποκάλυψε ωστόσο που έδωσε εκείνος την πολυπόθητη ψήφο του. Joe Biden ή Donald Trump; Σε ποιον από τους δύο έδωσε την ψήφο του ο ράπερ; Με ένα tweet στο επίσημο account του μας ανακοίνωσε την ψήφο του ο Kanye West και το αποτέλεσμα δεν μας άφησε καθόλου έκπληκτες.

«Ο Θεός είναι τόσο καλός! Σήμερα ψηφίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και η ψήφος μου είναι για κάποιον που εμπιστεύομαι απόλυτα... εμένα», έγραψε ο Kanye στο Twitter και δεν εκπλαγήκαμε. Ο 43χρονος ράπερ βεβαια έχει αποδεχτεί το γεγονός πως δεν θα νικήσει τις εκλογές, ωστόσο αυτό δεν τον επηρεάζει, αφού όπως ο ίδιος δήλωσε με μια φωτογραφία του θα θέσει ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές του 2024.

Στο σημείο αυτό να σου πούμε πως ο Kanye West κατέβηκε ως ανεξάρτητος στην πολιτεία του Βερμόντ και μέχρι τη 13:30 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) είχε το 0,3% των ψήφων, που αντιστοιχούσε σε 1264 πλήθος ψήφων. Δε λες πως τα πήγε και εντελώς άσχημα.