Έμπιστος του ζεύγους Clooney αποκάλυψε την συνήθεια που έχουν

Πατούλια Κατερίνα
Έμπιστος του ζεύγους Clooney αποκάλυψε την συνήθεια που έχουν

Όταν ένας προσωπικός βοηθός λέει αλήθειες

Η εφημερίδα Star έκανε μια απίθανη αποκάλυψη, η οποία ήρθε απευθείας από ένα προσωπικό βοηθό του George Clooney και της Amal Clooney που ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του και που αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε για το ζευγάρι.

Ο βοηθός αποκάλυψε πως ο George έχει τρομερή ευαισθησία για τον κόσμο που υποφέρει και πέρα από τις υπόλοιπες φιλανθρωπίες, είχε πάντα μετρητά επάνω του κι όπου έβλεπε κόσμο να έχει ανάγκη, άνοιγε το πορτοφόλι του και έδινε χρήματα.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται τη στιγμή που το περιοδικό New Idea υποστηρίζει πως εξαιτίας ενός λάθους σε ένα συμβόλαιο, ο George κινδυνεύει να χάσει 500.000 δολάρια.

Το συμβόλαιο δεν είναι οποιοδήποτε αλλά το προγαμιαίο συμβόλαιο του ζευγαριού και σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν τελικά το ζευγάρι επιβεβαιώσει τις φήμες και χωρίσει, ο Clooney μπορεί να δει το 50% της περιουσίας του να κάνει φτερά.

Πάντως, παρά τις φήμες περί χωρισμού, Amal και George τιμήθηκαν πριν μια εβδομάδα σε διαδικτυακό event για την προσπάθειά που κάνουν να σταματήσουν οι γενοκτονίες ανά τον κόσμο.