Πιο ευτυχισμένη από ποτέ: Η Katie Holmes σε εικόνες που δε μας έχει συνηθίσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ: Η Katie Holmes σε εικόνες που δε μας έχει συνηθίσει

Διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της

Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε και να αναγνωρίσουμε στην Katie Holmes, αυτό είναι πως διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της. Η διάσημη ηθοποιός εδώ και δύο μήνες έχει έναν καινούργιο σύντροφο στη ζωή της και για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια την βλέπουμε τόσο ευτυχισμένη και να μην κρύβει την προσωπική της ζωή.

Ίσως τόσα χρόνια που ήταν μαζί με τον Jamie Foxx και την κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να μην της βγήκε σε καλό, οπότε τώρα αποφάσισε να μην κρύβεται. Η Katie Holmes και ο Emilio Vitolo φαίνεται να είναι στην καλύτερη φάση τους, και αυτό καταλάβαμε και από τις φωτό στις οποίες απαθανατίστηκαν.


https://www.instagram.com/p/CHJZhawn6Il

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε να κάνουν βόλτα σε γειτονιά της Νέας Υόρκης με την ηθοποιό να δείχνει ιδιαίτερα λαμπερή και χαρούμενη. Φυσικά ήταν απίστευτα chic το όλο look της, ενώ ξεκάθαρα την καρδιά μας έκλεψε το μακρύ camel παλτό που φορούσε η ηθοποιός. Katie και Emilio περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι, ενώ φυσικά δεν έλειπε το αξεσουάρ της εποχής, που δεν είναι άλλο από τη μάσκα προστασίας.


https://www.instagram.com/p/CHJo5sLpHCz

Έτσι βέβαια δεν είδαμε καλά τα πρόσωπά τους, σίγουρα όμως είναι ευτυχισμένοι και περνούν καλά μαζί.