Katie Holmes: Οι νέες φωτό που αποδεικνύουν πως δεν είναι πια single

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Katie Holmes: Οι νέες φωτό που αποδεικνύουν πως δεν είναι πια single

Και δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρόμαστε

Η Katie Holmes είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Ηollywood και δεν φαντάζεσαι πόσο μας έχουν χαροποιήσει τα καινούργια νέα που μαθαίνουμε για εκείνη. Μετά από δύο χωρισμούς, ο τελευταίος με τον Jamie Foxx έπειτα από 6 χρόνια σχέσης, η Katie Holmes φαίνεται πως δεν είναι πια single και αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει τους τελευταίους εννέα μήνες.

Έναν χρόνο και κάτι μετά τον χωρισμό της από τον ηθοποιό, η star φαίνεται πως έχει νέο σύντροφο στη ζωή της και μάλιστα είναι και πολύ ευτυχισμένη. Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε σε ραντεβού στη Νέα Υόρκη, με έναν αρκετά μυστήριο άντρα, του οποίου μάθαμε τα στοιχεία στη συνέχεια. Η Katie έφαγε στο μεσογειακό εστιατόριο Antique Garage στο SoHo το βράδυ της Τρίτης, και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες πέρασε πολύ καλά.

Το ΤΜΖ απαθανάτισε την ηθοποιό σε ένα τραπέζι με τον άγνωστο –αρχικά- άντρα να πίνει κρασί και να γελά με την ψυχή της. Στη συνέχεια κι έπειτα από πληροφορίες κι έρευνες του TMZ μάθαμε πως το date της ήταν ο Emilio Vitolo, σεφ της Νέας Υόρκης, στο εστιατόριο Emilio Ballato στο SoHo.

Η 41χρονη ηθοποιός έδειχνε τρομερά χαρούμενη και ευτυχισμένη, ενώ δεν σταμάτησε λεπτό να γελά. Αν μη τι άλλο αντιλαμβανόμαστε πως ο Emilio έχει αρκετό χιούμορ.