Kι όμως, ο γάμος της χρονιάς διοργανώθηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες (photos)

Kι όμως, ο γάμος της χρονιάς διοργανώθηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες (photos)

Αν μπορεί μία star του Hollywood, σίγουρα μπορείς να το κάνεις και εσύ!

Η αλήθεια είναι ότι από τον Μάρτιο και μετά η λέξη γάμος είναι τεράστιο ταμπού. Διότι ο γάμος προϋποθέτει συνωστισμό, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζευγάρια είτε αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τα σχέδιά τους, είτε τελικά να παντρευτούν κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα και με ελάχιστους καλεσμένους.

Ίσως μπαίνουμε και σε μία νέα εποχή, που θέλει μυστήρια όπως είναι ο γάμος, να είναι πιο απλά, σύντομα και όχι τόσο φαντασμαγορικά. Το παράδειγμα έδωσε μία από τις μεγαλύτερες stars του Hollywood, η οποία όπως ενημερωθήκαμε λίγες μέρες πριν παντρεύτηκε!

Ο λόγος για τη Scarlett Johansson, η οποία κάτω από άκρα μυστικότητα αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον καλό της Colin Jost στο σπίτι της στα προάστια της Νέας Υόρκης.

Λίγα πράγματα έχουμε μάθει για το απλό και λιτό αυτό μυστήριο. Ένα από αυτά, το οποίο μας εξέπληξε ιδιαίτερα, είναι ότι η διοργάνωσή του πήρε στο ζεύγος ελάχιστες… εβδομάδες! Όπως μάλιστα αναφέρουν και άτομα από το περιβάλλον τους, το μόνο που ήθελαν ήταν μία απλή τελετή με στενούς συγγενείς και φίλους.

Να τονίσουμε ότι η Scarlett είναι ιδιοκτήτρια μίας υπέροχης έπαυλης δίπλα σε… ποτάμι! Όσο να πεις, σε τραβάει και το τοπίο να κάνεις γάμο… εξπρές!

Δες την παρακάτω gallery: