Νέα εξέλιξη στην κόντρα της Britney Spears με την οικογένειά της

Πατούλια Κατερίνα
Νέα εξέλιξη στην κόντρα της Britney Spears με την οικογένειά της

Ακόμα μία εξέλιξη στην διαμάχη της Spears με την ίδια την οικογένειά της

Πριν από δύο ημέρες και χωρίς κανείς να καταλαβαίνει το γιατί, η Britney Spears αποφάσισε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram να εξηγήσει πως είναι πολύ καλά στην υγεία της και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Κανείς δεν καταλάβαινε τι σημαίνει αυτό, μέχρι που σήμερα, το TMZ αποκάλυψε ακόμα μία εξέλιξη στην διαδικασία κηδεμονίας της Britney που κρατάει από το 2007.

Η Spears είχε αποφασίσει πριν μερικούς μήνες, τα δικαστικά έγγραφα που αφορούν στην διαχείριση της περιουσίας της να είναι ανοιχτά για το κοινό και είχε ζητήσει να μην είναι πλέον ο πατέρας της ο μοναδικός κηδεμόνας όσον αφορά την περιουσία της αλλά και η εταιρία Bessemer Service Trust.



Αυτή τη φορά, η Spears απαιτεί, ο πατέρας της Jamie να βγει εντελώς εκτός κηδεμονίας και διαχείρισης της περιουσίας και αυτή να περάσει αποκλειστικά στην εν λόγω εταιρία.

Αυτή η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της παραίτησης του μάνατζερ που είχε η Britney ο οποίος παραιτήθηκε ξαφνικά τον Οκτώβριο και ο πατέρας της τον αντικατέστησε και προσέλαβε καινούργιο χωρίς να την συμβουλευτεί.

Ο Jamie έχει πολλές φορές πει πως το μόνο που τον ενδιέφερε είναι το καλό της κόρης του και μόνο αλλά το κίνημα #freebritney είναι πλέον πιο δυνατό από ποτέ.