Ακόμη αναρωτιόμαστε τι ντύθηκε η Kim Kardashian στο Halloween πάρτι της Kendall

Ακόμη αναρωτιόμαστε τι ντύθηκε η Kim Kardashian στο Halloween πάρτι της Kendall

Καμιά ιδέα;

Είναι φοβερό λοιπόν πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι η οικογένεια Kardashian, δυστυχώς βέβαια και πολλοί άλλοι, απλά η συγκεκριμένη τυγχάνει να είναι και διάσημη. Μετά τα ατελείωτα πάρτι και τους αψυχολόγητους ισχυρισμούς της Kourtney για τη μάσκα μίας χρήσης, βλέπουμε και την Kim να προκαλεί ερωτηματικά, ευτυχώς όχι με κάτι που αφορά στην πανδημία ή στις εκλογές.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και σύζυγος υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ-για να μην ξεχνιόμαστε- εμφανίστηκε στο γενέθλιο Halloween πάρτι της αδερφής της Kendall- όπου γάμος και χαρά- φορώντας μία κατακόκκινη ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα, και έχοντας φερμουάρ σε μάτια και στόμα.

Το μυαλό πολλών φυσικά πήγε στις εχμ γνωστές στολές των sex shops κάτι που για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί -περιμένουμε όμως με αγωνία-. Κατά τ΄ άλλα, η Kim έδειχνε σούπερ σέξι μέσα στο αλλόκοτο αυτό κοστούμι, και γιατί όχι μιας και διαθέτει κορμί φιδίσιο, κι εμείς βλέποντάς τη, θα θέλαμε να της προτείνουμε κάτι: Μήπως να τη φοράει όλη τη χρονιά με κλειστό το φερμουάρ στο στόμα; Και μήπως να δώσει και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της από μία τέτοια στολή; Λέμε εμείς τώρα.

Δες την παρακάτω gallery: