Ο πρώην της Khloe Kardashian μόλις χώρισε

Ο πρώην της Khloe Kardashian μόλις χώρισε

Aρραβωνιάστηκε σε 4 μήνες και χώρισε ήδη

Στις 11 Νοέμβρη του 2019, ο πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian ανακοίνωσε με δόξα και τιμή τον αρραβώνα του. Μιλάμε για τον πάλαι ποτέ άσσο του NBA Lamar Odom, ο οποίος πριν έναν χρόνο ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Sabrina Parr μετά από τέσσερις μόλις μήνες σχέσης.

«Σας παρουσιάζω τη νέα μου αρραβωνιαστικιά. Σύντομα κυρία Parr- Odom, αυτή είναι η ΜΙΑ»΄, είχε γράψει ο Lamar, δείχνοντάς μας το μονόπετρο που είχε δώσει στην αγαπημένη του personal trainer.

Και πέρασε ένας χρόνος που εύκολος δεν ήταν για κανένα και η Sabrina μέσα από ένα story στο Instagram αποκάλυψε πως δεν είναι πια αρραβωνιασμένη με τον Lamar και πως ήταν εκείνη που πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον χωρίσει τονίζοντας πως αυτό ήταν το καλύτερο για την ίδια και τα παιδιά της, εξηγώντας πως ο Lamar έχει κάποια θέματα που πρέπει να δουλέψει μόνος του.

Το τελευταίο Post του Lamar μαζί με την αρραβωνιαστικιά του ήταν στα μέσα Ιούλη και η ανάρτηση με τον αρραβώνα και την πρόταση γάμου έχει διαγραφεί από το προφίλ του στο Instagram.

Ο Odom είχε χρόνιο εθισμό από ουσίες, ο οποίος αποτέλεσε αιτία χωρισμού με την Khloe.