Η Όλγα Φαρμάκη μας δείχνει την κοιλίτσα της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Όλγα Φαρμάκη μας δείχνει την κοιλίτσα της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Δες πόσο έχει φουσκώσει

Την πιο όμορφη είδηση της ελληνικής showbiz για το 2020 ανακοίνωσε πριν από περίπου δύο μήνες η Όλγα Φαρμάκη. Το μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε μέσα από το Instagram account της πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Σταύρο Μαντόπουλο. Όπως καταλαβαίνεις πλέει σε πελάγη ευτυχίας, και αλήθεια χαιρόμαστε τόσο πολύ για εκείνη.

Είναι μία από τις αγαπημένες μας celebrities και δεν σου το κρύβουμε πως την αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο πριν από δύο χρόνια που τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το reality επιβίωσης Survivor. Η Όλγα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και αυτή τη στιγμή διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της.

Σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και μέσα από το Instagram account της χαζεύουμε κάθε τόσο την πορεία της εγκυμοσύνης της και πως το βιώνει εκείνη, μέσα από τα stories της. Εχθές πήγε για ψώνια με την αδερφή της Γωγώ και ήταν τα πιο ωραία ψώνια που έχει κάνει ποτέ, όπως ανέφερε η ίδια. Λογικό αν μας ρωτάς αφού έπρεπε να ψωνίσει για το μωράκι της.

Με μια φωτογραφία στο Instagram είδαμε μετά από καιρό και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, και ήταν τόσο όμορφο θέαμα. Η αλήθεια είναι πως έχει φουσκώσει αρκετά, λογικό θα μας πεις είναι στον έβδομο μήνα, και αυτή ήταν η πιο όμορφη φωτό της ημέρας.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.