Η σπάνια εμφάνιση της εγκυμονούσας πριγκίπισσας Ευγενίας

Πατούλια Κατερίνα
Η σπάνια εμφάνιση της εγκυμονούσας πριγκίπισσας Ευγενίας

Επιτέλους είδαμε την Ευγενία 

Mετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τον Σεπτέμβριο και με την Αγγλία να έχει ήδη μπει σε καθεστώς δεύτερου Lockdown, η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε επιτέλους μια σπάνια εμφάνιση.

Η εγγονή της βασίλισσας περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα και γάμου της με τον Jack Brooksbank το οποίο αναμένεται να έρθει στις αρχές του 2021.

Η 30χρονη, που συμμετείχε στο zoom call του οργανισμού τον οποίο εκπροσωπεί κατά της σκλαβιάς, το The Anti-Slavery Collective που καταπολεμά τις μορφές σύγχρονης δουλείας.

Η Ευγενία εμφανίστηκε τόσο στην διαδικτυακή αυτή συνομιλία ενώ πριν μερικές ημέρες είχε συμμετάσχει και σε ένα webminar του ίδιου οργανισμού μιλώντας μέσα από το δωμάτιο του σπιτιού της. Στον ίδιο οργανισμό άλλωστε και στο συγκεκριμένο προφίλ στο Instagram, η 30χρονη κόρη του πρίγκιπα Andrew είχε χαρίσει στο κοινό και τις πρώτες πόζες της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Φυσικά, τη στιγμή αυτή, οι Βρετανοί ασχολούνται και στοιχηματίζουν κυρίως για το ποιο θα είναι το όνομα που θα δώσει η πριγκίπισσα στο παιδί της, κι ενώ δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το φύλο του μωρού.



Δες και τις φωτογραφίες της εγκυμονούσας Ευγενίας παρακάτω