Lockdown 2 και η φαντασία των celebs μας χάρισε τρομερά post

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Lockdown 2 και η φαντασία των celebs μας χάρισε τρομερά post

Οι celebrities φαίνεται εμπνεύστηκαν από την ανακοίνωση

Μόλις πριν από ένα εικοσιτετράωρο ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα που θα ξεκινήσει από τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα έχει ισχύ μέχρι τις 30 Νοέμβρη. Φυσικά με το που το ακούσαμε (εμείς αλλά και οι celebrities) μας ήρθαν στο μυαλό σκηνικά από την καραντίνα και το lockdown του Μαρτίου.

Αρκετοί χρήστες των social media έκαναν εύστοχα σχόλια σχετικά με το επερχόμενο lockdown, όμως και οι celebrities δεν μας απογοήτευσαν. Το lockdown 2 έδωσε έμπνευση στους celebs και οι αναρτήσεις που έκαναν ήταν αν μη τι άλλο αστείες. Η Μαίρη Συναντάκη, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν κάποιοι από αυτούς που έκαναν τη δική τους σχετική ανάρτηση σχετικά με την καραντίνα και μας έκαναν να γελάσουμε λιγάκι.

Τώρα αυτό που περιμένουμε είναι να επιστρέψει και το μήνυμα στο 13033 και να δούμε τις αναρτήσεις που θα κάνουν σχετικά με αυτό. Δε γίνεται να μη θυμάσαι όλες αυτές τις φωτό που είχαν φτιάξει οι χρήστες των social media στην προηγούμενη καραντίνα. Μέχρι να έρθουν αυτές οι αναρτήσεις –λίγες ώρες έμειναν- ας απολαύσουμε τα εμπνευσμένα posts των celebs για το lockdown.