Lockdown vol.2 και οι χρήστες των social media το αντιμετώπισαν κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Lockdown vol.2 και οι χρήστες των social media το αντιμετώπισαν κάπως έτσι

Με κάποια από αυτές τις φωτό σίγουρα ταυτίστηκες

Δεν ξέρουμε πόσο ψύχραιμη είσαι μετά την ανακοίνωση του νέου lockdown, αλλά η αλήθεια είναι πως πρέπει να διατηρήσεις και την ψυχραιμία σου και την υπομονή σου για το επόμενο διάστημα γιατί θα σου χρειαστούν. Η ζωή μας έχει αλλάξει και αλλάζει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, και η αλήθεια είναι πως είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για τη νέα καραντίνα. Όσο μπορείς δηλαδή να προετοιμαστείς ξέροντας πως θα μείνεις μέσα για ακόμη έναν μήνα και θα χρειάζεται να στείλεις μήνυμα για να πας μέχρι το σούπερ μάρκετ για τα απαραίτητα.

Κι ενώ το δεύτερο lockdown απέχει σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα από το να μπει σε εφαρμογή, οι χρήστες στα social media έχουν βάλει όλη την τέχνη, τη φαντασία και τη μαεστρία τους, και για μία ακόμη φορά εμπνεύστηκαν τις πιο εύστοχες ατάκες. Ατάκες βγαλμένες ξεκάθαρα από τη ζωή με τις οποίες δε γίνεται να μην ταυτιστείς είναι η αλήθεια.

Η καραντίνα σε κάποια ζευγάρια έκανε καλό, κάποια άλλα χώρισαν, και μάλιστα αυτό συνέβη και σε διάσημα ζευγάρια του Hollywood. Τι λες λοιπόν; Η δεύτερη καραντίνα θα τα επηρεάσει όσα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων; Η κατάσταση είναι δύσκολη, το γνωρίζουμε, πρέπει όμως να κάνουμε και λίγη πλάκα με όλο αυτό που βιώνουμε γιατί αλλιώς κανείς μας δεν θα επιβιώσει.

Κάποιοι το έκαναν ήδη και δημιούργησαν στα social τις πιο αστείες φωτογραφίες. Αυτές που τις στέλνεις στο group με τις κολλητές και ξέρεις πως θα σε καταλάβουν και θα σε νιώσουν. Δεν έχεις δει ακόμη καμία; Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες όσες βρήκαμε μέχρι στιγμής.