Έγκυος η Dakota Johnson; Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος η Dakota Johnson; Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι συμβαίνει με την ηθοποιό;

Μπορεί σήμερα να είναι η πρώτη μέρα του δεύτερου lockdown το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή πριν από λίγες ώρες και να μη σε βρίσκουμε σε πάρα πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, όμως η είδηση αυτή που είδαμε και διαβάσαμε πραγματικά μας ξάφνιασε, και μας ενθουσίασε. Έπειτα από 3 χρόνια σχέσης ο Chris Martin και η Dakota Johnson φαίνεται πως θα αποκτήσουν παιδάκι.

Σύμφωνα με το TMZ το ζευγάρι στις 7 Οκτώβρη έκανε ένα baby shower όπου και αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους. Το ντεκόρ είχε τόσο ροζ, όσο και μπλε μπαλόνια, αλλά και καλεσμένους όπως ο Sean Penn και η Julia Roberts. Ενώ αυτή η είδηση έρχεται ως μια απόλυτη έκπληξη είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για το ζευγάρι και ανυπομονούμε να δούμε τη Dakota Johnson με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Στις φωτογραφίες που έχει απαθανατιστεί στις Σπέτσες από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε παρατηρήσει κιλά γιατί και τα ρούχα που φορούσε ήταν αρκετά φαρδιά και αέρινα. Ωστόσο υπάρχει στο Instagram και μια φωτογραφία της ηθοποιού, η οποία ποζάρει με ένα τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια της. Και αναρωτιόμαστε είναι κάποιο διαφημιστικό ή πράγματι η 29χρονη ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι;

Ενώ αυτό το μωρό θα είναι το πρώτο παιδί της Dakota, ο Chris έχει ήδη αποδείξει ότι είναι ένας υπέροχος μπαμπάς. Αυτός και η πρώην του, Gwyneth Paltrow έχουν δύο παιδιά μαζί, την Apple, 14, και τον Moses, 12, πριν χωρίσουν το 2016. Πλέον το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πράγματι αν η εγκυμοσύνη αυτή είναι αληθινή ή αν πρόκειται απλά για φήμες.