7 μήνες μετά τη γέννα και η star έχει ακριβώς αυτό το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
7 μήνες μετά τη γέννα και η star έχει ακριβώς αυτό το κορμί

Το βίντεο αυτό θέλεις να το δεις

Έχουν περάσει επτά μήνες από τότε που η διάσημη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, και η 30χρονη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. Η ξανθιά καλλονή ωστόσο αν τη δεις προσεκτικά μοιάζει σα να μη γέννησε ποτέ και αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να έχει αυτό το κορμί μετά την εγκυμοσύνη της;

Δεν είναι ότι έχει περάσει και μεγάλο χρονικό διάστημα, κι όμως το κορμί της πραγματικά μας κόβει την ανάσα. Ο λόγος για την Iggy Azalea, την 30χρονη τραγουδίστρια, η οποία ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο φορά ένα μωβ εφαρμοστό φόρεμα, χορεύει και το σώμα της μας προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά.

Η Amethyst Amelia Kelly, όπως είναι το πραγματικό της όνομα έλαμπε ολόκληρη στο βίντεο, κυριολεκτικά, αφού είχε χρησιμοποιήσει το πιο λαμπερό ίσως φίλτρο του Instagram για να κάνει το βίντεο της. Η 30χρονη έχει ακολουθήσει τη σχολή Kardashian σε ό,τι αφορά τις σωματικές αναλογίες της, αφού έχει ακριβώς αυτόν το σωματότυπο με τη λεπτή μέση και τους ζουμερούς γλουτούς.

Το φόρεμα που έχει επιλέξει να φορέσει αγκαλιάζει φανταστικά το σώμα της, και η μόνη μας απορία είναι, που στο καλό βρίσκεται η κοιλιά της επτά μήνες μετά την εγκυμοσύνη.