Η κίνηση ματ της Αθηνάς Οικονομάκου πριν την καραντίνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση ματ της Αθηνάς Οικονομάκου πριν την καραντίνα

Ήταν αυτή που όλες κάναμε

Έχουμε πια πάρει απόφαση πως αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική μέχρι το τέλος της. Η ζωή μας έχει αλλάξει εδώ κι εννέα μήνες περίπου και πλέον όλοι ζούμε κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες. Η κανονικότητα που όλοι ξέραμε στη ζωή μας είναι πια τελείως διαφορετική και το θέμα είναι πως πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτή, όσο δύσκολο και αν είναι.

Περάσαμε μια φορά πριν από μερικούς μήνες την πρώτη καραντίνα/lοckdown και ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα το βιώναμε ξανά. Το είχαμε γενικά στο πίσω μέρος του μυαλού μας, όμως δεν είχαμε ακόμη προετοιμαστεί ψυχολογικά. Μας έδωσαν δύο μέρες καιρό να προσαρμοστούμε, και από σήμερα το πρωί είμαστε όλοι και πάλι μέσα έχοντας ως μότο το γνωστό και μη εξαιρετέο #μένουμεσπίτι.

Όλη η αγορά έκλεισε όμως προτού γίνει αυτό όλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και τα μαγαζιά σα να ήταν η τελευταία μέρα του κόσμου σήμερα. Κάναμε κι εμείς κάποιες αγορές, όμως αν υπάρχει κάτι με το οποίο ταυτιστήκαμε, αυτό ήταν η κίνηση ματ της Αθηνάς Οικονομάκου πριν το κλείσιμο. Τι έκανε η διάσημη ηθοποιός;

Όπως είδαμε πριν από κάποιες ώρες στο Instagram account της, επισκέφθηκε το κομμωτήριο και τον Νικόλα Βιλλιώτη, προκειμένου να φτιάξει τα μαλλιά της πριν το ολικό lockdown. Και λέμε ολικό γιατί μπορεί από σήμερα να έκλεισαν, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής πήραν παράταση δύο ημέρες (μέχρι αύριο) για να εξυπηρετηθούν τα ραντεβού που είχε ο κόσμος.



Αν προνόησες κι είχες ήδη φτιάξει μαλλιά και νύχια σου λέμε μπράβο, αν όχι έχεις μια τελευταία ευκαιρία σήμερα ή αύριο. Εμείς πάντως θα μείνουμε συντονισμένες να δούμε το αποτέλεσμα τηςΑθηνάς Οικονομάκου.