Οι δύο παίκτες του GNTM έχουν σχέση & το επιβεβαίωσε μέχρι και η Βίκυ Καγιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι δύο παίκτες του GNTM έχουν σχέση & το επιβεβαίωσε μέχρι και η Βίκυ Καγιά

Μα πώς μας ξεγέλασαν έτσι;

Μπορεί το quarantine mode να μπήκε σε λειτουργία από σήμερα και τα πράγματα που έχουμε να κάνουμε να περιορίζονται μέσα στο σπίτι, όμως τουλάχιστον υπάρχει στη ζωή μας το Greece’s Next Top Model. Πλέον βρισκόμαστε στη δεκάδα των παικτών, όμως πάντα υπάρχουν επιστροφές και απλά αναμένουμε να δούμε ποιος θα μπει ξανά στο σπίτι του reality μοντέλων. Πολλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί, περιμένουμε όμως το επίμαχο επεισόδιο για να σιγουρευτούμε και να δούμε πως τα spoiler βγήκαν πέρα για πέρα αληθινά.

Μέχρι τότε θα μιλήσουμε για ένα από τα ζευγάρια το οποίο πραγματικά μας ξεγέλασε. Αρχικά κι έπειτα από πληροφορίες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ξέραμε πως οι δύο παίκτες είναι ζευγάρι. Κι ενώ το βλέπαμε και από διάφορες κινήσεις μέσα στο σπίτι, ήρθε μια περσινή παίκτρια το διέψευσε και μας έκανε να ξεχάσουμε αυτό που πιστεύαμε.

Κι εκεί που το είχαμε πάρει απόφαση πως είναι απλά δυο φίλοι να που έρχεται νέο δημοσίευμα που μας το αλλάζει ξανά. Και το καλύτερο; Όχι μόνο είναι ζευγάρι τελικά, αλλά το επιβεβαίωσε και η Βίκυ Καγιά. Και συγνώμη κιόλας αλλά ό,τι λέει η Βίκυ εμείς το πιστεύουμε 100%.

Ο λόγος λοιπόν για τη Μαριαγάπη Ξυπολιά και τον Αιμιλιάνο Μάρκου, οι οποίοι εν τέλει είναι ζευγάρι και με επιβεβαίωση από την κριτή Καγιά. Η Βίκυ λοιπόν σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων αποκάλυψε επίσημα πια το ζεύγος των παικτών του GNTM. «Για τη Μαριαγάπη Ξυπολιά και τον Αιμιλιάνο το γνωρίζω πως έχουν σχέση, για τη Μαρινέλλα και τον Σήφη το ακούω πρώτη φορά», φέρεται να είπε.

Και κάπως έτσι έχουμε κι επίσημα το ζευγάρι του GNTM 3.