Δε φαντάζεσαι με ποια διάσημη έχει ίδια μέρα γενέθλια η Δούκισσα Νομικού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δε φαντάζεσαι με ποια διάσημη έχει ίδια μέρα γενέθλια η Δούκισσα Νομικού

Γενέθλια εν μέσω καραντίνας

Πρώτη μέρα του δεύτερου lockdown σήμερα και η Δούκισσα Νομικού αν και στο σπίτι διανύει το πιο όμορφο εικοσιτετράωρο της ζωής της. Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια έχει σήμερα τα γενέθλιά της και δεδομένου των συνθηκών και της καραντίνας θα τα περάσει στο σπίτι φυσικά παρέα με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η Δούκισσα Νομικού γίνεται σήμερα 34 ετών και δεν μπορούμε να μην της ευχηθούμε χρόνια πολλά. Γενέθλια εντελώς διαφορετικά φέτος για την παρουσιάστρια αφού ο κορονοϊός δε λέει να μας αφήσει να ησυχάσουμε και να χαρούμε τη ζωή μας με την οικογένεια και τους φίλους μας όπως εμείς θέλουμε. Ξέρουμε είναι μια δύσκολο περίοδος στην οποία όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε, όμως και τα γενέθλια είναι μια πολύ σημαντική μέρα στη ζωή μας για να μην τη γιορτάσουμε όπως θέλουμε.

Δυστυχώς λοιπόν φέτος τα γενέθλια της Δούκισσας έπεσαν την ίδια μέρα με την επιβολή της δεύτερης καραντίνας, όμως εκείνη θα το γιορτάσει όπως θέλει παρέα με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Κι εκεί που διαβάζαμε αυτά που έγραψε στη φωτό που ανέβασε στο Instagram, θυμηθήκαμε πως σήμερα έχει γενέθλια ακόμη μια διάσημη ηθοποιός.

«Ξεκινάμε την καραντίνα σήμερα κι εμείς το «γιορτάζουμε» με τα γενέθλια μου ? Μόνοι μας, χωρίς φίλους και γονείς, αλλά με αγάπη και αισιοδοξία. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις ευχές και τα μηνύματα που μου στέλνετε! Σας αγαπώ! Θα ήθελα να μπορώ να δώσω ένα μεγάλο φιλί στον καθένα ξεχωριστά, αλλά δεν γίνεται. Αντ’ αυτού σας χαρίζω ένα μεγάλο χαμόγελο, σας στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη και σας ψιθυρίζω πως θα περάσει και αυτό. Θα τα καταφέρουμε. Μένουμε σπίτι ξανά για το καλό όλων μας #birthdaygirl #menoumespiti #part2», έγραψε.

Ποια διάσημη όμως είναι αυτή που έχει σήμερα γενέθλια; Δες στη gallery παρακάτω.