Η πρώην του Σταύρου Νιάρχου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και είναι μια κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώην του Σταύρου Νιάρχου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και είναι μια κούκλα

Το σώμα της δεν υπάρχει

Την 40η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της διανύει η πρώην του Σταύρου Νιάρχου, η οποία μάθαμε πριν από δύο εβδομάδες περίπου πως αρραβωνιάστηκε κρυφά με τον αγαπημένο της κατά τη διάρκεια του baby shower που έκανε για το μωράκι της. Η 34χρονη καλλονή απαθανατίστηκε σε βόλτα στο Los Angeles και πραγματικά πάθαμε πλάκα με το πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Λογικό θα μας πεις βέβαια αφού είναι στην 40η εβδομάδα της κύησης της και σε λίγες ημέρες θα γεννήσει το πρώτο της παιδάκι. Ο φακός την τσάκωσε στο Los Angeles σε έξοδό της και το βλέμμα μας εκτός από την κοιλίτσα της έπεσε και στα απίστευτα καλλίγραμμα πόδια της. Και αναρωτιόμαστε, δεν έχει πάρει ούτε ένα κιλό στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της;

Προφανώς και αναφερόμαστε στη Jessica Hart, η οποία από στιγμή σε στιγμή θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η 34χρονη και ο αγαπημένος της James Kirkham πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αυτό φαίνεται και στο πρόσωπο της Jessica. Στις φωτογραφίες η 34χρονη φορά ένα super mini καφέ φόρεμα με ένα ιδιαίτερο print και ένα λευκό jacket.

Κι ενώ η κοιλίτσα της είναι πραγματικά έτοιμη να εκραγεί, αυτό που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση και μας τράβηξε την προσοχή ήταν τα πανύψηλα καλλίγραμμα πόδια της. Εμείς στο σημείο αυτό να ευχηθούμε με το καλό στην 34χρονη καλλονή και να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Εννοείται ανυπομονούμε να δούμε φωτογραφία του μωρού.


https://www.instagram.com/p/CHQB2YCBgxo