Αναγνωρίζεις τη διάσημη ηθοποιό στο κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αναγνωρίζεις τη διάσημη ηθοποιό στο κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Δε γίνεται να μην κατάλαβες ποια είναι

Το Halloween μπορεί να πέρασε και να έχουμε μπει σε quarantine mood και ελαφρώς χριστουγεννιάτικο για να φτιάξει λίγο η διάθεσή μας, όμως αυτή τη φωτογραφία έπρεπε να τη μοιραστούμε μαζί σου. Αναγνωρίζεις ποια διάσημη ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Μην πεις όχι, γιατί από χιλιόμετρα μακριά να μας την έδειχναν, και πάλι θα καταλαβαίναμε ποια είναι.

Είναι νέα, όμορφη, σούπερ ταλαντούχα και μαμά δύο παιδιών. Μάλιστα την έχουμε δει σε δύο αγαπημένες ταινίες της Marvel και αναμένεται να τη δούμε σε μία ακόμη. Είναι τόσο ίδια που δε γίνεται να μην έχεις καταλάβει ποια είναι. Αν το σκεφτείς, είναι η μόνη ηθοποιός που δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε μέχρι σήμερα.

Και στη φωτό μάλιστα που έχει κοντό μαλλάκι όπως και τώρα, είναι ακόμη πιο ίδια. Είναι ίσως το πιο εύκολο κουίζ που σου έχουμε βάλει μέχρι σήμερα, και πολύ θα στεναχωρηθούμε αν δε βρεις για ποια μιλάμε. Όσο εσύ σκέφτεσαι και προσπαθείς να βρεις ποια είναι, εμείς προσπαθούμε να αποκρυπτογραφήσουμε τι στο καλό έχει ντυθεί σε αυτό το Halloween πάρτι, όμως μάταια, δεν καταλήγουμε σε κανένα συμπέρασμα.

Κι επειδή σε βλέπουμε ακόμη παλεύεις να βρεις ποια είναι, θα το πάρει το ποτάμι. Και εδώ κάπου με την απαραίτητη μουσική υπόκρουση αποκάλυψης, σου λέμε πως το κοριτσάκι αυτό, είναι η Natalie Portman και σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να δεχτούμε πως δεν τη βρήκες.

Μα είναι δυνατόν; Μοιάζει σα να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της.