Ζέτα Μακρυπούλια: Συμμετείχε σε αυτό το videoclip και ήταν μόλις 15 ετών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ζέτα Μακρυπούλια: Συμμετείχε σε αυτό το videoclip και ήταν μόλις 15 ετών

Πάμε στοίχημα πως δεν το είχες παρατηρήσει ποτέ;

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες και ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Τη λατρέψαμε απίστευτα μέσα από τον ρόλο της ως Αμαλία στο Παρά Πέντε, και κάθε φορά που παίζει σε επανάληψη εννοείται δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε. Φυσικά η αγαπημένη μας ασχολία παραμένει αυτή που ψάχνουμε παλιές φωτογραφίες των αγαπημένων μας celebrities, προκειμένου να δούμε πώς ήταν κάποτε.

Τότε που ακόμη δεν υπήρχαν τα social media. Kαι κάπως έτσι ψάχνοντας και ακούγοντας παλιά ελληνική μουσική, πέσαμε πάνω σε ένα τραγούδι του Γιάννη Βασιλείου. Όχι δεν εννοούμε το καμπριολέ, αλλά όπως και να έχει πρέπει να δεις αυτό το βίντεο κλιπ. Εντελώς τυχαία λοιπόν παρατηρήσαμε πως στο κλιπ αυτό συμμετείχε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ήταν μόλις 15 ετών.

Με καστανά μαλλιά τότε και όμως την ξεχωρίζεις ανάμεσα σε χιλιάδες από το βλέμμα της. Δηλαδή αν μας πεις πως δεν την κατάλαβες απλά θα τρελαθούμε εντελώς. Το βίντεο κλιπ αυτό κυκλοφόρησε το 1993, και παρά το γεγονός πως έχουν περάσει 27χρόνια από τότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως –αν εξαιρέσεις το χρώμα των μαλλιών της- η παρουσιάστρια δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Απλά έχει μεγαλώσει από τότε –λογικό-. Ήταν πανέμορφη, και το ίδιο κούκλα παραμένει και σήμερα. Δε συμφωνείς;

Δες το βίντεο παρακάτω.