Πριν και μετά την καραντίνα: 9 celebs μας δείχνουν την πικρή αλήθεια του lockdown

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πριν και μετά την καραντίνα: 9 celebs μας δείχνουν την πικρή αλήθεια του lockdown

Πόσο αληθινό είναι αυτό το post

Είναι μόλις η δεύτερη μέρα της καραντίνας και μας φαίνεται ήδη σα να έχει περάσει μία εβδομάδα. Και αναρωτιόμαστε αυτό το νιώθουμε γιατί έπεσε επάνω σε Σαββατοκύριακο ή θα είναι τόσο δύσκολες οι επόμενες εβδομάδες; Όπως και να έχει εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τις μέρες αυτές λίγο πιο χαρούμενες και διασκεδαστικές μένοντας σπίτι και κάνοντας πράγματα που προηγουμένως δεν προλαβαίναμε.

Το σίγουρο είναι πως μέσα σε αυτά υπάρχει και η διαδικασία του μαγειρέματος ή η στιγμή που πειραματιζόμαστε φτιάχνοντας κάποιο γλυκό. Και φυσικά μετά όλα αυτά τα τρώμε. Αυτό δεν είναι άλλωστε και το λογικό; Και τι ακολουθεί μετά από τόσο φαγητό; Μα φυσικά τα παραπανίσια κιλά που θα προσπαθούμε να χάσουμε μετά την καραντίνα.

Ένας λογαριασμός στο Instagram έκανε εικόνα το δράμα μας και μας έδειξε ακριβώς πώς θα είναι το πριν και μετά της καραντίνας. 9 διάσημες κυρίες του Hollywood χρησιμοποίησε ο δημιουργός για να μας δείξει το πως θα βγούμε από την καραντίνα, και αλήθεια νιώθουμε πως δεν έχουμε ταυτιστεί ποτέ περισσότερο με φωτογραφίες.

Angelina Jolie, Kim Kardashian, Megan Fox, Kendall Jenner και Bella Hadid είναι μόλις μερικές από τις stars που συμμετείχαν στο quarantine «πείραμα» για να δούμε το πριν και το μετά. Τι χρειάστηκε για να γίνει αυτό; Λίγες γνώσεις στο photoshop και να κάνεις εικόνα τις αγαπημένες σου celebrities να τρώνε χωρίς αύριο στις μέρες της καραντίνας.

Ταυτίζεσαι καθόλου; Μπες στη gallery και δες τις φωτό.

Photos: fixedyouu