Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το χρώμα που θα φοράς συνέχεια στην καραντίνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το χρώμα που θα φοράς συνέχεια στην καραντίνα

Ψάχνουμε ήδη τι θα παραγγείλουμε

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις πιο κομψές και όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz, και φέτος αν και είναι μια δύσκολη γενικά χρονιά, θα λέγαμε πως ήταν η χρονιά της. Η καραντίνα της άνοιξης της έκανε καλό, αφοσιώθηκε στα παιδιά της και στον εαυτό της, και είδαμε τα αποτελέσματα ουκ ολίγες φορές στο Instagram account μας.

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει ιδιαίτερα στη Σίσσυ Χρηστίδου αυτό είναι το στυλ της και ο τρόπος με τον οποίο συνδυάζει μοναδικά τα ρούχα της. Και μπορεί τώρα να είμαστε σε καραντίνα ξανά, όμως η Σίσσυ βρήκε το χρώμα που θα φοράμε συνέχεια. Και θα μας ρωτήσεις που θα το φοράμε αφού είμαστε μέσα.

Αρχικά ενδέχεται εσύ να ανήκεις σε κατηγορία ανθρώπων που ακόμη πηγαίνουν στη δουλειά τους με χαρτί μετακίνησης, αλλά κι έτσι να μην είναι μπορείς να ντύνεσαι μέσα στο σπίτι. Θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σου το να μην κάθεσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι με τις πιτζάμες. Η Σίσσυ φόρεσε εχθές στην εκπομπή της το πιο ωραίο μίνι φόρεμα στο πιο ωραίο χρώμα. Αυτό το royal blue που καιρό τώρα σου αρέσει, και που δεν ήξερες πως να το βάλεις και πώς να το συνδυάσεις.

Η παρουσιάστρια φόρεσε το φόρεμα με opaque μαύρο καλσόν και over the knee μπότες και ήταν υπέροχη. Η αντίθεση δε που έκανε το χρώμα αυτό με τα μαλλιά της μας τρέλανε. Το χρώμα αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου στην καραντίνα και μπορείς να το φοράς και συνέχεια, γιατί έτσι κι αλλιώς ποιος θα σε δει;

Και αν νιώθεις πιο άνετα με τις πιτζάμες σου, δεν έχεις παρά να αγοράσεις ένα σετ σε αυτό το χρώμα, σίγουρα θα βρεις κάτι.